Már 2-3 hete diétázom, de még nem tudtam sportolni, így is fogok fogyni?
nem tudom mikor tudok végre eljutni konditerembe, a szüleim állítólag a héten adnak rá pénzt, de félek, hogy így hogy nem edzek a diétával csak elrontok mindent, tehát nem fogok már fogyni ha elkezdek sportolni.
egyébként 1200-1300 kcal-os diétám van most, de ha kondizok majd meg kardiózok, akkor majd növelem, szal ebbe ne kössetek bele lécci :D kössz előre is a válaszokat.
Én is hasonló helyzetben vagyok, nekem sincs most pénzem kondibérletre és én is diétázok. Én azt találtam ki, hogy egy héten minimum kétszer elmegyek futni + kipróbáltam a youtube-os zumba videókat és nagyon jó...az a jó benne, hogy nem unom meg, 1 órát simán táncikálok.
Most el akarok kezdeni valami komolyabb edzést itthon, amíg nincs pénzem bérletre. Javaslom neked is, biztos ér valamit.
fogyni a konditerem szerintem a legrosszabb megoldás. egy normális terem 3-4 hónap alatt annyiba kerül mint egy szobabicó vagy ellipszis tréner, és az évekig használható lesz otthon...
a futás meg ingyen van, ahogy előttem is mondták, és messze az egyik leghatékonyabb ingyen végezhető mozgás fogyáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!