A tonhalas szendvics jó fogyókúra alatt?
A tonhal nagyon magas fehérje tartalmú, de omega-3-at nem fogsz benne találni, mert nem zsíros hal. Ha ez utóbbi kell, akkor lazac, mai meg baromi drága ugyebár.
A tonhalkonzerv a tonhal legretkebb része, de elvégre a fehérje a lényeg, az meg van benne bőven.
Én ezt ajánlom: csinálj otthon rizset (10perc főzés, kb 250 g-ot), vegyél 2 tonhalkonzervet, kemény 300 forint, kever össze otthon suli előtt, és adj vágj hozzá egy kis paradicsomot. Mindezt dobozold. Sulit kihúzod vele;)
a müzliszeletet, meg a jóreggeltet el akarod hagyni, de a szendvics az jöhet, fehérkenyérből...
Reggelire lassan felszívódó szénhidrátot kellene enni (pl zabpehely- és itt nem a corn flakesekre gondolok haem igaz ZABpehelyre), tízóraira, ha nagyon szendvicses vagy, akkor csak és kizárólag teljes kiőrlésű kenyérből szabad csinálni.
AMúgy is jobban kijössz anyagilag, ha magadnak állítod össze a kajádat.
Szénhidrátot is KELL enni, nem úgy ahogy az előző válaszoló írta, h semmi szénhidrát (amúgy nem tudom ő pl a zsemlét minek tartja...), csak módjával. És ahogy írtam a szénhidrátot pl zabpehely, zöldségek, teljes kiőrlésű kenyér adja. Zöldségekből jó sokat pakolhatsz, kevés bennük a szénhidrát, és a rosttartalmuk miatt eltelítenek, nem leszel éhes sokáig.
Tonhal egy jó fehérjeforrás, de pl csirkehúsos szendvicset is készíthetsz magadnak(az még jobb is), minél kevesebb zsírral (ajánlom a sütőzacskót, hozzáadott olaj/zsír nélkül).
sok sikert a fogyáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!