... szeretnél beach bodyt elérni? 😏
Leirtam néhány dolgot amivel biztatni szeretnélek mozgékonyság elérésére...
jobb esélyeink vannak ha adunk a külsönkre is...
épp testben egyensuly ban a lélek?
El tudod e erni a tested optimalis izom zsir arányát?...
amikor érzed hogy ennél többre már nem érdemes időt energiát áldozni...
önbizalmad és a teljesitményed harmóniaban van?
Várom az érdeklődők véleményét.. erőt egészséget vidamságot kivánok
Ja, igen, kb heti 2x2 óra vívóedzés (lábmunkával, bemelegítéssel) megállás nélkül megy anélkül, hogy kiköpd a tüdőd?
Ja, neked tuti nem, mert a lépcsőzéssel is gondajaid vannak.
"-És te mit edzel?😊
-Percekig hadonászok a kezemmel, meg képzeletbeli ellenfelet rúgom.
-😳"
Ahhoz tehetség kell, hogy egy ilyen összefüggéstelen, helyesírási hibáktól hemzsegő szöveget idedobj.
"Pint es instag on mozgasok mutatvanyok tanc es egyebb elvek utanzasa kiprobalasa..."
Kipróbálása...csak éppen lehet, hogy az, aki csinálja a gyakorlatot sokkal edzettebb, előtte sokat gyakorolta az adott dolgot, vagy versenyző, vagy sportoló, aki nagyon jól tudja mit csinál. Én légtornára járok, de nem úgy megy az, hogy tessék itt egy haladó gyakorlat majd csak úgy ide oda tekergetem magam. És egy edző pontosan látja hogy én azt meg tudnám-e csinálni, vagy sem. Nem csak úgy belevetem magam.
Lasd a vilag cirkusz hetkoznapi egyenek hajmereszto mutatvanyokra kepesek...
Igen, mert már 4-6 éves koruk óta, napi több órában azt gyakorolják, az az életük.
szalto egyensuly targydobalas.. csoportos probak.. bunji jumping ...vizbe ugras..
Már csak az hiányzik, hogy helikopterből ugorjon ki az ember miközben karate rúgásokat és táncmozdulatokat végez.
Szervusztok nagy csakok.. a fogyas es eletmod temahoz irtam nem a sportolo tipusuaknak aki jobb nalam gratulalok es tartson ki evtizedeken at a mozgekonysaga
akinek segit a felvetesem sok sikert es siker elmenyt kivanok a velemeny felmereshez nem kell profinak lenni
...azert sem irok ekezeteket hogy legyen mitol elpartolnotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!