Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek folytassam az...

Szerintetek folytassam az edzést, vagy ez így fog maradni? .

Figyelt kérdés

Helló

Szóval, 1 hónap alatt fogytam kb.8 kilót,most jó az alakom,mondták is hogy látszik h fogytam meg minden.

Most már abbahagytam a fogyózást,és az edzést is kb.2 hete.

De azóta elég sokat eszem(még este 11-kor is képes vagyok szendvicset,vagy édességet enni.)meg napközbe is elég sokat de nem hízok 1 dekát sem tőle.

Ugyanolyan maradt az alakom.

Szerintetek inkább folytassam az edzést?

Mert elég lusta lennék,de nem akarom visszahízni.

Másoknak is van olyan h esznek de nem híznak,nekem ez így fog maradni?Vagy nem valószínű?

Tapasztalatok?

Előre is köszi.

2010. szept. 15. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog úgymaradni. Ha egyszer már képes voltál x kilót felszedni, később is fel fog jönni rád, ha nem figyelsz. Ez nem azt jelenti, hogy sosem ehetsz nehezebb ételt vagy édességet, de nem kéne abbahagyni a diétázást, pontosabban oda kell figyelni az étkezésre. A legtöbb ember pont ott rontja el, hogy 2 hónapig fogyókúrázik, utána visszatér a korábbi étrendhez. Aztán meg csodálkoznak, hogy megint híztak.

Attól még, hogy eleinte nem híztál, később meg fog látszani a zabálás.

Az edzést pedig szintén folytasd, az alakod és az egészséged miatt is.

2010. szept. 15. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Tuti a visszahizas velem ugyanigy volt...Most hogy lefogytal szerintem jarj el sportolni mondjuk uszni a haverokkal vagy mennyj tobbet jarj kinn az utcan vegyel fel klassz ruhakat..hagy mondja mindenki h huhh de mennyit fogytal milyen jo az alakod stb ..en legalabb is ezt csinaltam XD...p:p:p.... Nehogy visszahizz!!! A sportot meg soha ne hagyd abba...az az egeszseg + jo lesz tole a kozerzeted is....

Amugy te hogyan fogytal egy honap alatt 8 kg-ot nekem 2 honap alatt sikerult...Mit csinaltal leirnad nekem ???

2010. szept. 16. 03:11
 3/9 danielito23 ***** válasza:

Miért van az hogy az emberek ennyire keresik a kiskapukat? Állandó jelleggel ki akarják vonni magukat valami alól, mert ami már egy kis fegyelmet meg tudatosságot igényel az fárasztó! Gondolom az élet más területein is hasonló a hozzáállásod!

De a kérdésre válaszolva, igen vissza fogod hízni és majd magadra fogsz haragudni amiért hagytad hogy úgy teljenek el napok, hetek, hónapok hogy nem figyeltél magadra, csak mikor már kész a baj.

Már egyéb fogyókúrával kapcsolatos kérdéseknél is jeleztem hogy el kell dönteni mit akarsz. Nem csak lefogyni kell, hanem életmódot váltani. El kell oszlatni a tévhiteket: hogy létezik helyi zsírégetés, hogy ehetek szart mert mozgok és akkor nem káros a dolog, hogy ha nem eszek az jó módszer megszabadulni a plusz kilóktól, stb stb stb. A tudatlanság és az hogy emberek egyáltalán nem néznek utána dolgoknak, szűklátókörűséget és tévhiteket szül.

A kedvencem mikor valaki lát egy embert mondjuk zabot, gyümölcsöket és egyéb, a természet adta élelmet enni (amit régen az emberek még ételnek neveztek) akkor megkérdezik tőle hogy te beteg vagy? Miért eszel ilyeneket? Vicc. Nem is értem hogy juthatott el odáig a fogyasztói társadalom hogy mondjuk a chipset ételnek a magvakat meg valami idegen jövevénynek tekintik!!!!

2010. szept. 16. 08:48
 4/9 anonim válasza:
Hat altalaban igy van fogyokura utan.Ehetsz amennyit akarsz,nem jon vissza...de csak egy darabig! kb 2-3het .Azutan meg szinte szaladnak majd :( Szoval folytasd az edzest.
2010. szept. 16. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:

1. sportolni nem csak a fogyókúra miatt kell

2. igen, vissza fogod hízni, hiszen korábban sem véletlenül híztál meg, hanem a szar kajálás és a lustaság miatt

2010. szept. 16. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Igy visszafogsz hizni!

Etkezz egeszsegesen es mozogj RENDSZERESEN, ez az ami nagyon fontos.

Ha min. 20 percet is mozogsz, mert az idod nem engedi, de legyen meg a mozgas.

2010. szept. 16. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!

Akkor folytatom,bár elég lusta leszek most h abbahagytam,de elkezdem újra.:/ :)

03:01:

reggeli: közepes tál müzli,esetleg gyümölcs,(én reggelire alapból nem birok sokat enni,ezért gyümi nem mindig)

ebéd:hal, párolt zöldség,vagy rizs.,// karfiol,csirkemell,//Brokkolis tésztasaláta, //kicsit változatosabb étrend,néztem diétát és azt követtem.:)

uzsonna: 1 kis pohár joghurt

vacsora:tojás, saláta, gyümölcs .ilyenek,

naponta kb.2 liter víz,/ az első 2 hétben,1 héten egyszer koplaltam,de az jó egy kis méregtelenítésre is.

Naponta edzés: én délután aerobikoztam,vagy rendes aerobikot vagy erősítő és formáló,kb.1 1,5 órát.attól is függ mennyit bírsz.

Este: kocogás, fél, vagy egy óra

Ja és tudom ajánlani a tv előtti hasprést :)

Nézed a kedvenc műsorod és akár 500 vagy több hasprést is megcsinálsz és szinte észre sem veszed:)

Hát kb.ennyi:)

2010. szept. 16. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:
03:11 (bocsi):)
2010. szept. 16. 12:04
 9/9 A kérdező kommentje:
ja és este fél 7 után már nem ettem,vacsi 6-kor volt
2010. szept. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!