Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki nem TUD lefogyni, az mit...

Aki nem TUD lefogyni, az mit csináljon ?

Figyelt kérdés

Én vagyok az élő példa rá, hogy igenis, sajnos van, aki nem tud lefogyni. 😕

Nagy túlsúlyból

F

2022. ápr. 8. 23:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Amit az első néhány hozzászóló írt, azt olvassátok el 7 és 8.

Ahhoz mit szóltok.

Nem tehetek róla !

2022. ápr. 9. 13:16
 12/30 A kérdező kommentje:

6 7 8 nem keresem a kifogást, képzeljétek.

Lehet hogy nem is én tehetek az elhízásomról. Valaki azt írta hogy lyukas fog miatt ? Bocsi ez maradt meg hirtelen.

2022. ápr. 9. 13:21
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

A 10dkg hízás említése, a kifogások keresése es az hogy "lehet hogy kevesebbet eszek mint egy álagember" olyan szinten hozzá nem értésre vall hogy csak fogom a fejem.

Tehetsz róla.

Mit ettél kb 3 napig? Írd le, ha szeretnéd, segítünk fogyni és helyretenni az étrended, sportot.

2022. ápr. 9. 14:59
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
az átlag magyar ember elhízott. tehát ha annyit eszel, ne csodálkozz, hogy nem fogysz
2022. ápr. 9. 15:21
 15/30 anonim ***** válasza:
36%

Jaj gyerekek, ez a 160 kilós srác akit a barátai halálra etetnek és csak a kifogásokat keresi, fölösleges bármit is írni neki.

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..

(volt egy másik kérése is azóta egyébként)

2022. ápr. 9. 22:24
 16/30 A kérdező kommentje:

13. Egy ideje ugyanazt eszem.

Paradicsomos halkonzerv, zöldborsó főzelék konzerv, kolbász, kenyér. De nem sokat !

2022. ápr. 9. 22:33
 17/30 A kérdező kommentje:

Kedves 15 !

Honnan tudod, hogy én vagyok az a srác ? Amúgy oké, én vagyok, de Te ezt honnan tudod ???

És tavaly év elején voltam majdnem 160, azóta sokkal több.

Azt nem értem, hogy miért fáj az Neked, hogy 160 + kg vagyok ???

Képzeld, már nem " etetnek halálra " !

Annyi szorulhatnay beléd, hogy legalább ezekre felelj, és nem lehülyézel, mint utóbb ! Azóta rájöttem, hogy az utolsó kommenteket ugyanaz a személy írta, valszeg egy lány.

2022. ápr. 9. 22:44
 18/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyértelműen lerí a stílusodból, hogy te vagy az aki hónapok óta a gyakorin rinyál amiért nem tud lefogyni, és aki szerint mindenki a kövér embereket bántja. Megsúgom, senki nem írt egyik kérdésed alatt se semmi sértőt, mindenki empatikusan és támogató jelleggel írt, de szerinted az is sértés, hogy a kövér embert a kövér jelzővel illetik, és nem a tömzsivel.

És de, te magad írtad többször, hogy a barátaid gyakran átjárnak hozzád, és olyankor mértéktelen mennyiségű kaját rendelnek, aminek a maradékát te eszed meg, a barátaid meg egy büdös szót nem szólnak, hogy figyelj, két mázsásként lehet nem jó ötlet.

És nekem ugyan nem fáj hogy halálra zabálod magad, semmi közöm hozzád, ahogy senki másnak se egy anonim oldalon. Egyedül te tudsz változtatni az életeden, ami nem fog úgy menni, hogy blokkolod a tudatod előtt, mekkora bajban van a szervezeted. Menj el a háziorvosodhoz első körben és merj segítséget kérni.

2022. ápr. 10. 07:40
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Ja, lyukas fogtól szoktak az emberek 160 kilósak lenni. Járj utána, addig sem kell az igazsággal szembenézned.
2022. ápr. 10. 08:18
 20/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! 🙂 Akkor sorrendben :

Kedves 18.

Akkor olvasd vissza mégegyszer. Az, hogy zsíros dagadt disznó az nem sértő ?

Azért rendeltek sokat, mert imádok enni, és de, igen, ők szóltak először !

Örüljél neki, igen, 2 mázsa felett vagyok.

Már voltam orvosnál, ideges lett tőlem. Azt mondta, bármikor meghalhatok.

Az egy februári kérdés volt. Azóta már változott a helyzet !

Kedves 19.

A lyukas fogat nem is én írtam, hanem az egyik kommentelő.

2022. ápr. 10. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!