Aki nem TUD lefogyni, az mit csináljon ?
Én vagyok az élő példa rá, hogy igenis, sajnos van, aki nem tud lefogyni. 😕
Nagy túlsúlyból
F
Ó, ilyen kérdéssel itt besétáltál abba a bizonyos erdőbe... mert nincs olyan hogy nem tudsz csak nem akarsz blablabla...
Ugyanígy vagyok. Mi kb. meg is dögölhetünk, a társadalom szemében értéktelenként.
Miért nem tudsz? A kitartás, vagy az hiányzik, hogy tudd, hogy mit/mennyit kellene enned, vagy eü. probléma?
Ha elmész a háziorvosodhoz, akkor kérj egy labort, és beutalót obezitológushoz, ha egyedül nem tudsz merre elindulni.
"Aki nem TUD lefogyni, az mit csináljon ?"
Az menjen el a dokihoz, és kérjen teljes labor vizsgálatot, beleértve a d-vitamin szinttől a pajzsmirigy működésen át a májfunkció és veseműködésen át a vizeletig mindent.
Amíg az eredményre vársz, menj el a fogászatra, ellenőriztetsd a fogaidat és az ínyedet, mert egy rejtett foggyuszi tud okozni láncreakcióként néhány egyéb gondot.
És, nem vagy egyedül, aki nem tud lefogyni, mert pl. pajzsmirigy működési, vagy mellékvesekéreg-hormonzavara van. És ez nem a te szégyened, hanem a dokiké, akik nem képesek felismerni, hogy hol a baj. Szóval csak semmi kesergés, irány egy jó doki és a laboratóriumok.
én is azt hittem 42-es BMI-vel hogy nem tudok lefogyni
amíg megtanultam hogy ki kell magam vizsgáltatni, hogy hátráltat e betegség, kérni kell beutalót dietetikushoz aki segít az étrendben, el kell menni edzeni amennyire az alap sérülések engedik, és utánaolvasni a kalória, tápanyagok és energia fogalmának
mindenki le tud fogyni
valaki nagyon nagyon lassan, valaki egy hónap alatt bármennyit led, más fél év alatt 5 kilót, pedig nagyon küzd. egyszerűen biológia, hogy mindenki le tud fogyni. az edzőteremben van egy hölgy, akinek 40 kg nál is több plusz súlya van és rnegeteg alapbetegsége. egy hónap alatt adott le fél kilót, kemény munkával és ő is le fog tudni fogyni, csak lassabban
te meg
a) továbbra is keresed a kifogásokat, nem keresel orvosokat és nem nézel utána a fogyás hátterének és kövér maradsz
b) megetszel mindent és idővel lefogysz és nem maradsz kövér
Aki nem TUD nagy súlyból lefogyni, az hagyja abba az önáltatást.
Fenntartásokkal kezelném, így azt mondanám, hogy írja le ide, mit eszik,m mit tett a fogyásért, mit edz, hogy néz ki egy napja.
Tudna fogyni, csak nincs hozzá megfelelő tudása, vagy akaratereje.
Tudást bárhonnan szerezhet, mi is segítünk, akaraterőt meg csak fejben tud eldönteni.
Sorry, nem létezik olyan, hogy valaki nem tud fogyni, főleg ha nagy a súly. Alapvető fizika.
Aki nem tud fogyni, az írja le, mit tett ennek érdekében, ami nem működött, mert így csak masszív kifogás az egész.
Szívesen segítünk, mi volt a baj.
Én régebben sokat bringáztam, naponta ! Illetve gyalogoltam is.
Van, hogy kevesebbet eszem, mint egy átlagember ! De max annyit ! És nem fogyok ! Képzeljétek el ! Sőt 10 dkg híztam is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!