Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A napi két étkezés működött...

A napi két étkezés működött már hosszabb távon itt valakinek?

Figyelt kérdés

Mondjuk 10 körül reggeli és egy kései ebéd. Vagy bármilyen más időpontban.

A napi többször keveset enni nekem nem vált be, mert folyton a következő étkezésen járt az eszem.

A kalória nagyjából oké, mivel nem tudok egyszerre sokat enni és elég jól is válogatom össze a kajákat. Viszont ha elkezdek vacsorázni, nem tudom szinte abbahagyni.

2022. ápr. 8. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Pedig szakemberek szerint is a legalább ötszöri étkezés a hatékony és ugyanakkor a legkisebb éhségérzetet fenntartó megoldás.
2022. ápr. 8. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nekem a mai napig működik, mert egyszerűen nincs több étkezésre időm a munka mellett/miatt. :D
2022. ápr. 8. 22:40
 3/5 anonim válasza:
5%

De sok idotok van enni.....

Orulok ha napi 2x tudok enni nem is gondolkozok azon megtudom e valositani mert mas valasztas nincs

2022. ápr. 8. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig szakemberek szerint is a legalább ötszöri étkezés a hatékony"

Ez nem igaz, de amúgy milyen szakemberek és milyen szempontból "hatékony"? Az mondjuk valószínű, hogy kevésbé éhes az ember, de kb. ennyi. Mondjuk ez is egyénfüggő.

2022. ápr. 8. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem iktass be még pár étkezést, mert jojó lesz a vége :(
2022. ápr. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!