A napi két étkezés működött már hosszabb távon itt valakinek?
Figyelt kérdés
Mondjuk 10 körül reggeli és egy kései ebéd. Vagy bármilyen más időpontban.
A napi többször keveset enni nekem nem vált be, mert folyton a következő étkezésen járt az eszem.
A kalória nagyjából oké, mivel nem tudok egyszerre sokat enni és elég jól is válogatom össze a kajákat. Viszont ha elkezdek vacsorázni, nem tudom szinte abbahagyni.
2022. ápr. 8. 21:13
1/5 anonim válasza:
Pedig szakemberek szerint is a legalább ötszöri étkezés a hatékony és ugyanakkor a legkisebb éhségérzetet fenntartó megoldás.
2/5 anonim válasza:
Ez nekem a mai napig működik, mert egyszerűen nincs több étkezésre időm a munka mellett/miatt. :D
3/5 anonim válasza:
De sok idotok van enni.....
Orulok ha napi 2x tudok enni nem is gondolkozok azon megtudom e valositani mert mas valasztas nincs
4/5 anonim válasza:
"Pedig szakemberek szerint is a legalább ötszöri étkezés a hatékony"
Ez nem igaz, de amúgy milyen szakemberek és milyen szempontból "hatékony"? Az mondjuk valószínű, hogy kevésbé éhes az ember, de kb. ennyi. Mondjuk ez is egyénfüggő.
5/5 anonim válasza:
Szerintem iktass be még pár étkezést, mert jojó lesz a vége :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!