Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok,165cm magas,68...

13 éves vagyok,165cm magas,68 kiló, lány vagyok. Szerintetek kövér vagyok? Mennyit és hogyan kéne fogynom?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 21:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
aki meg csak azt tudja írni hogy sunáznállak az huzzon vissza a napiszarra
2010. szept. 14. 23:55
 12/23 anonim ***** válasza:

Odaállsz a nagytükör elé és lefényképezed magad.

Akkor lehet véleményt formálni a testsúlyodról és az arányaidról.

2010. szept. 15. 00:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Jót röhögtem, hogy összefirkáltad a fejed :)

Nem kéne fogynod. Pont jó vagy.

2010. szept. 15. 05:50
 14/23 anonim ***** válasza:

Szeretném leszögezni, hogy a legkisebb mértékben sem támogatom az anorexiát, és a kérdező tényleg nem néz ki 68 kilónak.

DE TÉNY, hogy nem túl magas, 165 cm, és 13 éves lány.

Ebből az következik, hogy sajnos a 68 kg nagyon sok.

[link]

Kipróbálhatod magad is, de bemásolom az értékelést:

A testtömeg index alapján a gyermek az elhízott kategóriába tartozik. Orvosi kivizsgálás javasolt, mert már gyermek és serdülőkorban is jelentkezhetnek szövődmények, magas vérnyomás, magas vérzsírszintek, zsírmáj (serdülőkorban). Kérje szakember segítségét! Csökkentse a napi kalória-bevitelt és ügyeljen a változatos, zöldségben, főzelékfélékben, gyümölcsben gazdag táplálkozásra. Javasolt a hetente többszöri testedzés. Ne feledje, hogy a fiatal korban elhízott emberek nagy százaléka felnőtt korában is kövér marad, így nagyobb eséllyel alakulhatnak ki náluk szív-, érrendszeri és mozgásszervi megbetegedések!

A véleményem: orvoshoz kell fordulnotok, mert ha baj van, soha az életben nem fogysz le, ha nem kezelik. Ha kiderül, hogy egészséges vagy, akkor is szakember segítségét kell kérni (dietetikus!), mert akkor a rossz táplálkozási szokások miatt híztál el. VISZONT ebben a korban egy rossz fogyókúra MEDDŐSÉGET okozhat, ami azt jelenti, hogy soha nem lehet gyereked, tehát gyakori kérdésekes tanácsok alapján eszedbe ne jusson koplalni.

2010. szept. 15. 09:31
 15/23 anonim ***** válasza:

9.31 vagyok újra, én 33 évesen vagyok 168 cm-hez 68 kg, és éppen csak nem vagyok kövér. 13 évesen 50 kiló voltam, 18 évesen 56-58 (heti 5-ször 2 óra sporttal, diéta nélkül), a többi azóta jött apránként, mert a nőkre 30 körül rakódik rendesen, pedig megnézem, mit eszem.

A lényeg az, hogy ha MOST nem fogysz le és nem változtatsz, 20 évesen 85 kiló leszel, 30 évesen 100.

2010. szept. 15. 09:35
 16/23 anonim ***** válasza:
sportolnod kéne, de nagyon, mert 13 éveshez képest elég löttyedt a hasad és a feneked, de kövér az nem vagy
2010. szept. 15. 10:11
 17/23 A kérdező kommentje:

A 165 centi tavaj Év eleji mérés eredménye.

Volt magamról véleményem...De az hogy amint valahova kerülök mindig fikáznak, h kövér vagyok, túl sok...

És a sporttal kapcsolatban: 1ős koromtól 6.végéig Rokiztam. közbe: 5-6évfolyamig Fashion Dance, 3-6évfolyamig Floorball...A Tánc miatt vastagabb a lábam a kelleténél...

2010. szept. 15. 16:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ram halgass ugynolyan alakodd van mint nekem..UGYANAZ!!!!.... ez amolyan beyonce Jlo stilus...kis derek kozepesen vastag comb nagyobb fenek...ismero nem??? Aki azt mondja h kover vagy...az hizik 1 kg-ot lead 2-t...ugy hogy semmit nem csinal...De az teny hogy lenne mit faragnod (ne aggodj nem sokat egy 5-kg, az semmi nyugi)...mint akkor nekem amikor elkezdtem a fogyot...Csak sportolj!!!! En azt csinaltam h nem kinoztam magam

Tehat

1.semmi edesseg, mukaja, no udito

2.reggelizz ebedelj (tok mindegy mit csak a fentiek kozul ne valogass)

3.ebed utan 1.30 perc torna nekem Cindy Crawford workout valt be....Meg elveztem is...nagyon jo kis csajos torna es piszok jo alakformalo..Es nem koptem ki a tudomet sem (mint a rubint rekaval)

4. reggeli+ebed+torna utan mar ne egyel semmi a nap folyaman csak lightos dolgokat, joghurt gyumolcs, zoldseg, puffastott rizs,

Ennyi a nagy varazslat es nem is koplalsz :):) Majd mindjart kuldom a linket a fitness cd-hez...egyszer legalabb tornazd le probald ki a kedvemert, Majd meglatod milyen jo kis egyszeru csajos...Nem csak attol lehet fogyni amitol masnap a bugyidat nem birod letolni az izomlaztol -.-"...

Nem vagy kover, te sosem leszel stop-tabla...de az ilyen alkat igenyli az allando sportot..hidd el nekem is ilyen van....Mindennapos sportba nem doglesz bele napi 1 ora napi 24 orabol..az p*csa

2010. szept. 18. 01:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Innen birod leszedni

Good Luck ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 18. 01:15
 20/23 anonim ***** válasza:

"A lényeg az, hogy ha MOST nem fogysz le és nem változtatsz, 20 évesen 85 kiló leszel, 30 évesen 100."

Valakinél lehet, de nem mindenkire igaz.

Én 13 évesen 76 kg voltam. 20 évesen 68-69.

Nem tettem különösebben semmit érte, de nem is tömtem magam folyton Mc-s kajával, zsírral, meg édességgel a tv előtt, mert sokan azt hiszik, hogy aki túlsúlyos, az ezt csinálja, hát nem...

A 30 még picit messze van (22 vagyok), nem tudhatom előre.

De lehet, a kérdező is megtartja ezt a súlyt mondjuk 10 éven keresztül, vagy tovább, sőt, lejjebb megy belőle. Nem lehet tudni.

2010. szept. 18. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!