Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellett milyen...

Fogyókúra mellett milyen italokat szoktak inni a nők?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ami eredményesebbé teszi az edzéseket.

Nem nagyon értek ehhez, csak láttam már fogyókúrázó nők videóiban, hogy valamibol shake-et készitenek.

Fehérjepor/kollagén?

Mire valók ezek és mennyire hatásosak? ill. Segítik /felgyorsitják a fogyás folyamatát?

Mit ajánlatok? (22/L)

2022. márc. 29. 07:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én fehérje port azért iszom mert nem fogyasztok túlságosan sok húst és szeretném még is csak valamivel emelni a fehérje bevitelt. Ezen kívül tök jó ízesítő turmixokba, zabkásába.

Kollagén port főként a haj, köröm, bőr, csont, izom, ízület, porc egészsége miatt iszok.

2022. márc. 29. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, ami felgyorsítja/lassítja a fogyast.Amiket te szoktál látni, azok táplálékkiegészitők. Például fehérje shake.Ezt azoknak "kell" illetve érdemes inni, akik nem tudták/tudják bevinni a szükséges napi fehérje adagot.Kezdőknek, a vitaminokon(amik a legfontosabbak) illetve kretinon kívül semmi értelme mást szedni/inni .Igyál sok vizet.Meg ha CSAK fogyni szeretnél, akkor mégjobban nincs értelme. Ártani nem árt, de csak pénzkidobás.
2022. márc. 29. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De ahogy látom, a lényeget már leírták.Jókor néztem meg🤣

#12-es voltam

2022. márc. 29. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem zöldség shaket.

Vagy fehérjét, de azt inkább férfiak szokták szerintem.

2022. márc. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!