A fogyást segítő teák, fogyókúra mellett segítenek, tényleg hasznosak? Próbáltátok?
Találtam a patikába olyan teát ami fogyaszt. Mármint megy tőlle a hasad. Több ismerősöm dicsérte ezt a teát, hogy 10 kg is leadtak és, hogy ezt a teát itták naponta és nem hízták vissza. Vagy vizet vesztettek de 10 kg víz az túlzás lenne csak volt ott háj is! Lehet hogy annyi teát ittak, hogy megtöltötte a hasukat?
Vagy ezek a teák tényleg ilyen jók. Amúgy gyógynövény keverék plikkben mint a rendes tea és hasmenést okoz.
Aki biosz órán figyelt, az tudja, hogy ezek nem érnek semmit.
Igyál rendes teát, ha jólesik, a fogyáshoz nincs köze, de amúgy hasznos.
Elősegíteni, segíthetik a fogyást, de semmiképpen sem a teák okozzák a súlyvesztést. Úgy általában véve a teák vízhajtó hatásúak (nem a pickwick meg saga gyümölcsteákra gondolok, hanem zöld tea, gyógynövényes teák) És mivel vizet hajtanak és salaktalanítanak, lehet tőlük súlyt veszíteni, viszont ez nem zsírvesztés és így rövid időn belül visszasualdnak a gyorsan leadott kilók. Hosszú távon ezek amúgy sem jók, mert kiszáradáshoz és ásványi anyag hiányhiz vezethetnek.
Én fogyasztottam huzamosabb ideig vízhajtó teákat, igaz méregtelenítés szempontjából, nem fogyás miatt. Én azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok puffadt, jobb a közérzetem és talán 1-2 kiló is lejött. (Na meg sokat jártam a mosdóba :D)
Ha mégis a fogyás a célod, használhatsz teákat, de ne várj csodákra. Nagyon maximum 3 kiló az, amit úgy ténylegesen le lehet tőlük adni. A gyömbér teát viszont ajánlom, mert az nemcsak vízhajtó, de étvágycsökkentő is. Egy csésze után olyan tele leszel, hogy biztos nem kívánsz majd nasit.
Ui: bárki is mondta hogy 10 kilót visszahízás nélkül leadott teákkal, az kamuzott. Inkább tudományos ismeretekre támaszkodj mint kamuszagú hülyeségekre. :)
Nekem a közönséges gyümölcstea is segít. Cukor nélkül iszom, de így is eltelít, segít elkerülni a nassolást.
Hashajtóval lehet fogyni, de elég káros, nem éri meg. Tökmindegy, hogy tea vagy milyen hashajtó. Esetleg a magas rostbevitel (ami szintén laza széklethez vezet) elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!