Lewishamilton171 kérdése:
Szeretném ha segitenétek 17 éves vagyok és 178cm,95 kg és nem látszik rajtam anyira de?
Figyelt kérdés
régen 15 évesen 67 kg voltam már akkor is sokat ettem csak fociztam keményen .. de abbahagytam egy időre és meghiztam nagyon, 16 évesen a vérnyomásommal volt gond és akkor is csak 84 kg voltam , most pedig elkeztem járni edzőterembe de nem fogyok , nem tudom hogy járjak -e futni vagy, hogy táplálkozak mert ha naponta 1-2 eszem (keveset) akkor sem fogyok semmit segitsetek mert ez nagyon nem jó igy légyszi ??2016. ápr. 16. 10:57
1/2 crudy válasza:
Szia. Rosszul csinálod. A kondi terem az oké de attól igazából semmit nem fogsz fogyni. De azért szükséges. Ami muszáj az a kardió edzés és helyes táplálkozás. Nézz körbe [link] itt. Fuss rendszeresen minimum 45 percig hosszabb pihenő nélkül.
2/2 anonim válasza:
Ajánlanám neked a következő könyvet elolvasásra:
Martin Rooney: Kardio harcosoknak
(12 hetes, teljes edzésprogrammal)
Jaffa Kiadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!