14/L.169cm/50-52kg. Segitenetek?
Figyelt kérdés
Kb 58kg voltam amikor elkeztem fogyozni. Eloszor kizartam a feher lisztes cuccokat meg a cukrot es az addigi adagok felet ettem. Egyebkent heti 3-4 kosar edzesem van. Fogytam is..de ugy ereztem nem eleg. Egyre kevesebbet ettem es tobbet mozogtam. Szamoltam a kaloriakat es nem zavart hogy joval az idealis alatt volt, ugy gondoltam jobb is. De mar betegesen csinaltam..nagyon feltem hogy vissza hizok. Allandoan csak azon gondolkodtam hogy mikor mit es mennyit egyek/sportoljak. Anyukam azt mondta hogy mar nagyon gebe vagyok ugyhogy egyek mar,de nem megy.Vagyis probaltam. Elhataroztam hogy ebbol eleg es most veget vetek ennek mert mar nem normalis amit csinalok es nem szeretnek anorexias lenni.Szoval probaltam kicsit tobbet enni de rosszul ereztem magam hogy most a „koplalas"(bar annyira nem ereztem annak) miatt most a duplaja jon vissza es azt nagyon nem szeretnem. De bele nezek a tukorbe es meg mindig nem vagyok megelegedve a latvannyal.:/ de en boldog szeretnek lenni es nem allandoan ezen stresszelni..errol nem igazan beszeltem senkivel, es ha lehet nem is szeretnek.meg tudom oldani vhogy?hogy alljak vissza a normalis evesre anelkul hogy hizzak? Kerlek segitsetek!a valaszokat elore is koszonom!!2016. ápr. 7. 14:50
1/3 anonim válasza:
elsodlegesen ne zsirban probalj meg hizni, hanem izomban. jarj konditerembe nyugodtan. nem, nem leszel testepito meretu(termeszetesen nem lehetsz akkor mint egy bb csaj, tudod szteroidok). edzes utan nyomj el egy protein shaket.
napi 3-5 kajalas jo lenne proteinben, rostban zsirban es normalis mennyisegu CH-ban kiallakitott etrend, inkabb kicsit tomegeles fele elnyomva. Szerintem.
2/3 anonim válasza:
A súlyod a magasságodhoz kicsit kevés,bár szerencsére nem kórosan sovány. Ha belövöd a megfelelő kalória beviteli értéket, és megfelelően változatosan étkezel,akkor tudod normális keretek között tartani a súlyodat,nem fogod visszahízni, de gondolj arra is,hogy a te szervezeted még fejlődik, szüksége van a tápanyagokra. Szerintem lehetnél plusz 3 kilóval több,de nem nekem kell jól éreznem magam a te bőrödben. Szerintem kb 1600 kcal jó kiindulás lenne. És akkor tartod a súlyod.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindkettotoknek!:)
2016. ápr. 7. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!