Milyen az alakom? (Szeretnék kicsit szálkásabb,feszesebb lenni,folyamatban van. Bicózok,futok.) Aki ért hozzá, szerinte mennyi idő lesz,mire kicsit zsírmentesebb lesz a testem.
Szegényt, hogy savazzátok. Mindezt le lehetett volna írni kevésbé bántóan is.
De a súlyzós vagy a saját testsúlyos edzés szerintem is jó lenne.
Plusz az étkezésre figyelj. Próbálj meg nem cukros ételeket, italokat inni és stb. Tehát egészséges étkezés.
6-os/9-es: a kérdezö böven a normál súlytartományban (47,4 kg - 63,7 kg) van, még véletlen sem elhízott, nincs 10 kg feleslege.
Ezen kívül az este X óra után ne egyél a lehetö leghülyébb és legértelmetlenebb ötlet,. amit fogyáshoz kitaláltak, semmi, de semmi értelme sincs.
És NEM, nem magamból indulok ki, viszont ÉN tényleg tájékozódtam, az étkezés is sokat számít, de éppen ezért nem írok olyan hülyeségeket, mint te!
Mellesleg ha valaki sportol és emiatt kalóriadeficitbe kerül, akkor a zsír épül le, és izom épül fel. (Mielött belekötsz, NEM AZT írom, hogy a zsír átalakul izommá!!!!)
Kedves kérdezö, ne hallgass az ilyen buta alakokra, ha rendesen sportlsz - föleg súlyzós edzés, ahogy a többség írta -, akkor nagyon szépen ki tudod magad dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!