Ha minden pénteken futok fogyhatok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 19:58
1/9 anonim válasza:
Kedves Viktor!
Igen, még a péntekenkénti futás is jobb, mintha sosem sportolna. Biztos, hogy fogyni fog valamennyit.
Biztos véletlenül került a kérdés ide, a politikába, hamarosan átteszik a sport, mozgáshoz.
2/9 anonim válasza:
#2: Honnan tudod, hogy nem Gurmai (Eleféntbébi) Zita tette fel a kérdést? Ő szokott az országgyűlési irodaházból nyílegyenesen az italboltba sprintelni, amikor mikrofont lát... :D
3/9 anonim válasza:
Hétfőn jobban fogynál szerintem.
4/9 anonim válasza:
Nem, a pénteki futás csak izmot épít. Fogyáshoz szerdánként kell futni.
5/9 anonim válasza:
Ha mellette ugyanugy etkezel mint eddig, akkor nem. A fogyas nagyobb rezsben etkezes, kisebb rezsben futas. Egy ora futas nagyonmax 500 kcalt eget,l. Ha mellette ugyanugy eszel akkor 3 honap alatt mehet le egy kilo
6/9 anonim válasza:
"Ha minden pénteken futok fogyhatok?"
"Hétfőn jobban fogynál szerintem."
"Nem, a pénteki futás csak izmot épít. Fogyáshoz szerdánként kell futni."
Én csütörtököt mondok!
7/9 anonim válasza:
Heti 1 futás elenyésző, ha nem számolsz kalóriát, még hízhatsz is emellett.
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem..Csak csütörtöki futástól tudsz fogyni..Péntekenként nem lehet
9/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy péntekenként az emberi szervezet raktározó üzemmódban van, úgy minden pénteken végzett testmozgás felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!