Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi egyszer eszek fogyhatok?

Ha napi egyszer eszek fogyhatok?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 09:11
 1/9 anonim válasza:

Nem ajánlom. Tönkre fogod tenni a szervezeted, aztán vagy sikerül helyrehozni később vagy nem.

Mozgást kéne beiktatni, mellette egészségesen táplálkozni.

2022. febr. 22. 09:21
 2/9 anonim válasza:

Nem hogy fogyhatsz,hanem garantáltan szétcseszheted a szervezeted

Ájulás, erőtlenség, figyelemzavar, gyomor problémák.. és még sorolhatnám. Arról nem is beszélve, hogy ha utána elkezdesz enni (mert nyilván nem életed végéig tervezed ezt) többet fogsz hízni mint amennyi lement.

De hajrá. Akinek ennyi esze van meg is érdemli.

Nem véletlen mondják, hogy 5x keveset enni...

Illetve mozogni.... gondolom az nem tetszik

2022. febr. 22. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fogynál, de utàna kamatostul jönne vissza az a pár kiló, amit sanyargatással leadtál. Többször kevesebb elv hatásosabb. Nem koplalni kell, hanem okosan fogyni.
2022. febr. 22. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha annál az egy étkezésnél annyira bezabálsz, hogy mozdulni sem bírsz, akkor nem feltétlen. Szóval ha annál az 1 étkezésnél annyit eszel meg, mint amennyit 4 étkezéssel összesen megennél, akkor nem. Viszont ne is koplalj. Egyél normálisan, így hülyeség lefogyni, minden vissza fog jönni.
2022. febr. 22. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, fogyhatsz ha az kevesebb mint az egy napi súlytartási szükségleted. Ha több, akkor nem.

Egyebként meg jókat fogsz szenvedni mellette, éhezni és 1-2-3 hormonprobléma is kialakul

2022. febr. 22. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy napi egyszer ettem, de akkor nagyon stresszes voltam, nem bírtam többet enni, nem is kívántam az ételt. És fogytam is, a stressz, kávé, cigi, 1x kaja megtette a hatását, 50-48 kiló lettem. De a hajam is ritkult, az arcom bepuffadt, a szemem be van esve még mindig, és karikás, tehát elég élőholt fejem lett, amit még mai napig "állítok" vissza. Nem éri meg, ha éhes vagy, egyél. Nekem is jött vissza ezután az időszak után az étvágyam, sokkal energikusabb vagyok, életkedvem is van, meg végre éhes vagyok kimondott ételekre is. Eddig csak azért ettem, hogy legyen valami a gyomromban, nem az ízek miatt.
2022. febr. 22. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de idővel a dupláját fogod visszahízni. Miért? Mert koplalni hosszútávon élhetetlen, és egészségtelen.

A megoldás élethosszig tartva,az életmódváltás. Egészségesebb étrend, rendszeres gyakori mozgás, tudatos étkezés stb. Ennyi. Érdemes kivizsgáltatni magad, hátha van anyagcsere problémád, mert ha van, abban az esetben szükség lehet speciàlis összetételű étrendre a fogyáshoz.

2022. febr. 22. 16:11
 8/9 anonim válasza:

Kedves Vivike!

Inkább keress egy pszichológust, hacsak nem vagy troll

2022. febr. 22. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én próbáltam és nagyon rosszul éreztem magam a bőrömbe. Éhes voltam, szédelegtem, reggelre rengeteg lett a savam. Valamennyit fogytam, de egy nagy bezabálás lett a vége. Este meg fájt a gyomrom az éhségtől.
2022. febr. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!