Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire éhes...

Normális, hogy ennyire éhes vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem el normálisan étkezni, kb. 30 kilót szeretnék leadni.

Nagyon szenvedős, mert délelőtt folyton éhes vagyok, ez normális? Fog még változni, vagy keveset eszem?

Ma ezt ettem eddig és alig tudom kivárni a delet, hogy ebédeljek (8 előtt picivel keltem fel):

1 szendvics (magos császárzsömle, kevés light margarin, pár vékony szelet sonka, pici mustár, 1 paprika)

2 kávé édesítővel és 1-1 dl 1,5%-os tejjel

Tízórai: 1 banán és 1 alma

Egyébként összességében kb. 1800 kcal körül eszem egy nap, ez egy picivel magasabb, mint az alapanyagcserém. Délután tök jól bírom, nem maradok éhes, csak a délelőttök ilyen rosszak.

27n

2022. márc. 10. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Remélem csak egy szendvicsre gondoltál és nem többre és azt is csak szigorúan reggel. 😊

Én a főtt tojásból kiszedném a sárgáját, mert abban van sok kalória.

Na és mi a helyzet a kritikus időszakkal? Hát a késő délutáni időröl ill. az esti órákkal? 😝

Mert azt nem nagyon irtad ám, de nem kötekedésből irom, csak kiváncsiságból. 😊

2022. márc. 12. 00:01
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

"Remélem csak egy szendvicsre gondoltál és nem többre és azt is csak szigorúan reggel"

Mi lenne a baj azzal, ha két szendvicset enne reggelire? És azzal, ha délután enne szendvicset? Nem értem.

"Én a főtt tojásból kiszedném a sárgáját, mert abban van sok kalória."

Meg rengeteg értékes tápanyag is (és ehhez képest nem sok kalória), nem kell parázni a sárgájától, maximum a versenyre készülő testépítőknek van értelme ennyire rákattanni erre, egyébként a tojássárgája szuper.

"Na és mi a helyzet a kritikus időszakkal? Hát a késő délutáni időröl ill. az esti órákkal?"

Miért kritikus időszak, mi történik ilyenkor? Remélem nem az, hogy este 6 után ne együnk......

2022. márc. 12. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Hagyd. Az ilyen mániákusok cseppet túlzásba viszik:), nem kell velük foglalkozni. Vagy csak jól játssza a trollt.😂
2022. márc. 12. 01:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

11-es vagyok

Nahh, itt a probléma, fogyizni akartok, de közben nem akartok lemondani semmiről és csak csökkentve, gondoljátok hogy az éppen elég és meg van oldva, aztán meg csodálkoztok hogy alig ment le valami csomó idő alatt, végül meg visszajött.

Igazából a teljes kiörlésü pékárukat is totál el kell felejteni, tele van szénhidráttal, úgy szintén a gyümölcsök is. Tudom durván hangzik, de ez van.

Nem rosszból irtam és nem trollkodom. Tudom a fogyizóknak mindenki ellenség, aki tiltja nekik a kaját...

Az egyik közeli rokonom 38 éves pasi majdnem 190 kg volt és igy fogyott le másfél év alatt, most 98 kg. Persze közben orvosi vizsgálatra is járt, nehogy valami baj legyen.

Tőle tudom ezeket mert sokat jár hozzánk.

Na de mindenki úgy fogyizik le kinlódva ahogyan jónak látja, szabad a pálya! 😝

2022. márc. 12. 04:11
 15/17 anonim ***** válasza:

13. Igazából igazad van, csak nem bírom, nehogy valaki elhiggye.

11-14. a szenvedés az, amit te írsz. meg egészségtelen. de aki ki akarja zárni a gyümölcsöket, mert jaj cukor, arra tényleg nem lehet mit mondani, reménytelen. persze, hogy így is le lehet fogyni, csak nem érdemes. de te csak végletekben tudsz gondolkodni, azt hiszed, aki nem ezt csinálja, az nem tud lefogyni. elég nagyot tévedsz.

2022. márc. 12. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
15: Minden fogyókúra szenvedés, fizikailag, lelkileg. Mindenkinek más fogyókúra válik be, senki sem egyforma.
2022. márc. 12. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Szerencsére nem így van (mármint hogy minden fogyúkúra szenvedés, sajnálom, hogy így gondolod) - megközelítés kérdése. Természetesen mindenkinek más válik be, de az senkinek nem segít, ha kizárja a gyümölcsöket.
2022. márc. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!