Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire éhes...

Normális, hogy ennyire éhes vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem el normálisan étkezni, kb. 30 kilót szeretnék leadni.

Nagyon szenvedős, mert délelőtt folyton éhes vagyok, ez normális? Fog még változni, vagy keveset eszem?

Ma ezt ettem eddig és alig tudom kivárni a delet, hogy ebédeljek (8 előtt picivel keltem fel):

1 szendvics (magos császárzsömle, kevés light margarin, pár vékony szelet sonka, pici mustár, 1 paprika)

2 kávé édesítővel és 1-1 dl 1,5%-os tejjel

Tízórai: 1 banán és 1 alma

Egyébként összességében kb. 1800 kcal körül eszem egy nap, ez egy picivel magasabb, mint az alapanyagcserém. Délután tök jól bírom, nem maradok éhes, csak a délelőttök ilyen rosszak.

27n

2022. márc. 10. 11:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nézettél mindenek előtt cukrot, pajzsmirigyet?
2022. márc. 10. 12:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, nemrég voltam, mindenem rendben volt, leszámítva egy enyhe vashiányt.
2022. márc. 10. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez így délelőttre általában nem tűnik kevésnek, de neked ezek szerint igen. Normális, hogy fogyókúra közben éhesek vagyunk, de ennek azért nem szabad olyan mértékűnek lennie, hogy ne bírd ki, pláne az elején.

Egyél valamivel többet reggelire, főleg fehérjét - tehát több szelet sonka vagy egyél hozzá főtt/bármilyen tojást. Meg ehetsz több zöldséget is hozzá.

2022. márc. 10. 13:23
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Megehettél volna a két deci tel kalóriaértékéből.
2022. márc. 10. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Lassan felszívódó ételek segíthetnek. Teljes kiőrlésű zsemle, sok zöldséggel. Ha én egy zsemléhez megeszem egy zöldpaprikát, egy fél kígyóuborkát és egy paradicsomot, akkor egész jól bírom, és kalóriában alig adtam hozzá az étkezéshez.
2022. márc. 10. 14:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Több zöldséget fogok enni reggelire, plusz a szendvicsekhez főzök 2 tojást és beleszeletelem. Remélem így már jó lesz :)
2022. márc. 10. 15:53
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ez a reggeli rettentő kevésnek tűnik. Max 300 kcal és akkor felülbecsültem. Illetve nézd meg higy a magos zsemle teljes kiőrlésű is e. Azt érdemes lehet arra cserélni ha nem. Sőt, kalóriadeficitben minél több rost, annál jobb, annál jobban jól fogsz lakni. Illetve nagyon hiányolom mellőle a friss zöldséget, ami lassítaná a felszívódást, és emelné a rosttartalmat. Egyél hozzá fél sörretket, vagy egy paprikát srb. Meg mijden sós étkezwshez egyél zöldséget. A harmadik a margarin. Kaloria, de semmi hasznos tapanyagot nem ad. Ehetnél humuszt, krémsajtot, babkrémet, tojáskremet stb. Az rendew zsiradékot ad hozzá, az egeszseges fajtából és szintén növeli a teltségérzetet.

Szerintem ha a fentiekkel modositod a reggelit es noveled a kaloriat, pl masfel tk zsonpere, akkor par napon belul el fog múlni ez az éhség dolog. Ha nem, akkor még pár tipp

Amit nekem ajánlottak és bevált hogy reggelire és ebédre a napi keret majdnem kétharmadát megeszem. Utána egy kisebb tízórai és egy annal nagxobb, reggelinél icipicit kisebb vacsora. Jobban eltelít a teljes napra, ha reggel és ebédre feltöltös magad és estére nem is kívánsz annyit.

A másik lehetőség hogy beijtatsz a kis reggelid után egy 200 kalóriás tízórait és kicsit később ebédelsz.

A harmadik hogy kevés neked az 1800. Nekek az alap alapanyagcsrém 1290 (150 centis pici nő vagyok). Sokáig 1350 kcalt ettem de egy idő után éhesedtem. Felemeltem 1400-1420ra és így hosszútávon sokkal jobb minden szemponrból. Lehet neked is picit emelni kéne.

2022. márc. 10. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Annyi kimaradt, hogy a pár vékony szelet sonka max 25 gramm amiben jo esetben van 5 gram fehérje. A vekony margarinrétegben meg max e gramm zsír. Minden más a reggelidben szénhidrát, ráadasul nagy eswllyel gyorsan felszívódó. Semmi nem lassítja. Majdnem biztos hogy ez lesz a gond. A reggeli az egész napi kajához való hozzáállásunkat megváltoztatja
2022. márc. 10. 16:14
 9/17 NTBS ***** válasza:
Igen normális, idővel jobb lesz, mert a szervezeted alkalmazkodik a változáshoz.
2022. márc. 10. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés. Tegyél bele több sonkát és zöldséget, sajtot. Fogyáshoz nem kell koplalni.
2022. márc. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!