Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek december 5-ig...

Szerintetek december 5-ig elérhetem a mostani 73 kilóról az 55 kilót?

Figyelt kérdés

Semmi liszt, kevés cukros étel.

Sok hús és tejtermék + zöldség és gyümölcs.

Sport:

- heti 4 nap kocogás, alkalmanként 3 km.

- heti 2 alkalom dvd torna

2010. szept. 12. 19:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szálkásítás alatt a gyümölcs is szénhidrátnak számít,kevés persze mehet pl mozgás előtt egy alma,de mivel írtad,hogy alig eszel húst,így az egész tárgytalan.

El kellene dönteni,hogy változni akarsz,vagy ragaszkodni a szokásokhoz.Egyél több húst na:)!

2010. szept. 12. 20:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Elméletben 6-12 kilót tudsz leadni 3 hónap alatt (egészségesen 0,5-1 kg adható le hetente). Úgy készül, hogy az első hónapban lehet több is lemegy, aztán már nem biztos, hogy utána is meglesz a havi 4 kiló, de ezen ne bánkódj majd. A lassú fogyás a titka a tartós fogyásnak :). 55 kg-ra biztosan nem fogsz lefogyni, de szerintem a 65-öt elérheted, aztán még pár hónap és meglesz az álomsúly is ;). Sok sikert a felvételihez :).
2010. szept. 12. 20:26
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

ezt nem értem...

azt mondjátok, h ne egyen gyümölcsöt, szedjen helyette vitaminokat?

mi van a gyümölcsben: VITAMIN

oké, van benne gyümölcscukor is... nagy ügy... valamiből működni kell, ez egy.

az kettő, h van egy tizenéves lány, és leírja magáról h miket eszik, rögtön kijelentitek, hogy az már anorexia, bulémia, pszichológust neki

de nem veszitek észre h ezekkel a zseniális tanácsokkal tudjátok meghülyíteni a népet?! Már Ti magatok sem tudjátok, hogy mit akartok/tanácsoltok!

kedves kérdező:

teljesen jó az amit mondasz! egyél húst, túrót, sajtot, zöldséget, gyümölcsöt, és igen kenyeret is! vagy tésztát, vagy rizst vagy krumplit! csak az a nem mind1, hogy milyet és mennyit eszel!

mát az bőven elég, ha ignorálod a cukros üdítőket (csak nézd meg h miben mi van) cukros ételeket, gyorskaják stb... légy kitartó, és ha fizikai felvételid lesz, akkor ne a testsúlyra menj rá, hanem arra, hogy milyen a kondíciód! Ha eljársz majd futni/tornázni, nem biztos h annyit fogsz fogyni mint amennyit szeretnél, de neked nem is ez a célod, hanem az, hogy fizikailag képes legyél megcsinálni a követelményeket! Ahhoz meg az kell, hogy mozogj, edzésben legyél, és hogy ezt bírd, TÁPLÁLKOZNI kell! Tudatosan étkezni, annyit és olyat akkor és azt amit kell

szép jó éjszakát mindenkinek

2010. szept. 12. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, egy kérdésem van. Te mi az istenről beszélsz? Mintha nem is ide írtad volna ezt a kommentet.
2010. szept. 13. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Rendszeresen napi 3-4 tojást lehet szeretni, de olvasd el a hosszú távú követekezményeket is, olyasmire gondolok, hogy koleszterin, koszorúér, infarktus. Én is szeretem a tojást, az egyik legjobb tápanyagforrás - mértékkel, mint minden.

Fogyókúra alatt pedig a banán, szőlő szigorúan tilos.

Nem tudom, honnan vetted az ötleteket, de nem vall nagy szakértelemre.

A futás pedig nem km-re hasznos, hanem időtartamra. Egészségügyi szempontból lehet napi negyed órát rohangálni, az is több mint a semmi, de fogyáshoz 3 kilóméter bazi kevés. Hacsak nem 1 óra hosszat kocogod le, de annál én még sétálni is gyorsabban sétálok.

De mondjuk azt elhiszem, hogy ilyen kajálás mellett (se elég fehérje, se szénhidrát, de még az a nyomorult gyüm.cukor se) nem bírod.

Végül: ennyit fogyni ilyen rövid idő alatt lehetetlen. Nagyjából 6 kiló reális, de magad is kiszámolhatod.

1 kg fogyáshoz kb. 7500 kalóriával többet kell elégetned (vagy kevesebbet bevinned), mint amire szükséged van (ez kb. 2000 kcal).

Van 90 napod és (73-55)*7500=135000 kcal-ád.

1 napra jut: 135000/90= 1500 kalória, amit meg kell spórolnod.

Tehát vagy beviszel napi 500-at és éhen halsz még december előtt, vagy beviszel 1000-ret, és ebből megpróbálsz elégetni napi 500-at, és így halsz éhen, vagy belátod, hogy teljesen reménytelen a dolog.

És... elolvasod, mit tud a jojóeffektus.

2010. szept. 13. 10:01
 16/21 A kérdező kommentje:

HÁT AZÉRT KÖSZI.

Reménytelen??? Sokan mégis fogynak, ne keseríts el véglegesen kedves utolsó, mert az életkedv is elhagy, ha ilyen maradok, képtelenség. Mindenki tud fogyni.

2010. szept. 13. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves 9:50! hogy érted h mintha nem is én írtam volna ezt a kommentet?
2010. szept. 13. 13:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Hagyd csak...én értettem az a lényeg. :)
2010. szept. 13. 13:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök annak, h Neked átment a lényeg, végül is Te voltál a legfontosabb...
2010. szept. 13. 19:55
 20/21 anonim ***** válasza:

A cukros ételeket teljesen hagyd el. Csomó joghurtban is van cukor. Figyelj erre.

Gyümölcs nyugodtan mehet. Ez a legújabb baromság, hogy azt sem lehet enni. 1 kisebb almában kb. 50 kalória van. Nem beszélve arról, hogy egészséges. A banán, szőlő is az. És nem lesz semmi baja, ha reggelire eszik 1 kisebb banánt. Senki ne mondja, hogy valaki ettől fog meghízni. Bele kell kalkulálni a napi kalóriabevitelbe és igenis kell szénhidrát, fogyókúra idején is. Persze nem mindegy, milyen szénhidrátot viszel be. A fehér lisztes termékek tényleg nem jók, teljes kiőrlésű kenyeret ehetsz (1-2 szeletet reggelire), és gyümölcs is mehet reggelire ill. a délelőtt folyamán (pl. 1 alma- 1 narancs mehet tízóraira). Ebédre fehérjét fogyassz, sovány húsokat, halat, zölség körettel. Délután és este is inkább fehérjét fogyassz. Zölségek mehetnek, esetleg 1 szelet tk kenyér délután.

Túl sok tojást eszel, ami nem is a kalóriatartalma miatt rossz, hanem egészségtelen ilyen mennyiségben. Heti! kb. 5-6 db még rendben van.

Amúgy nem lehetetlen ennyit fogyni, ráadásul az elején (ahogy változtattál a kajáláson) jóval többet lehet leadni. Viszont tény, hogy jobb lenne, ha lassabban csinálnád. A te esetedben kb. 10 kiló leadható úgy, hogy meg is tudod tartani azt a súlyt.

2010. szept. 14. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!