Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyit kellene fogynom, ez...

Ennyit kellene fogynom, ez vajon sok időbe telik?

Figyelt kérdés

29f 190cm és 102kg vagyok. 12 kilót szeretnék fogyni.

A vicces az, hogy a testem vékony (lenne) csak beleszépít a dologba, hogy az összes plusz zsir a hasam és derekam körül gyűlt össze.

Az is igaz, hogy nagyon sokat ettem a múltban (mindenféle tészta, ch stb) a kalóriát lecsökkentettem, de mellette edzek is saját testsúlyos edzések, és heti 2 kardió. ( ezek egy héten 150 perc kB).

Nem értem, hogy lehet ezt kibirni, ha csak edzéssel ellehetne intézni sokkal jobb lenne, azt komolyan mondom jobban bírom.

2022. márc. 6. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt. Régen mindenféle ócska szalámikat meg ehhez hasonlókat megettem, aztán mikor hirtelen abbahagytam akkor hiába ettem normális kajákat, sűrűn éhes voltam. Hozzá fog szokni a szervezeted és nemleszel éhes.
2022. márc. 6. 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:

A felsorolásodból nekem hiányoznak a rostok és a gabonák. Remélem nem húst eszel salátával. Úgy nincs mivel jóllakni.

És iszol elég folyadékot?

2022. márc. 7. 07:20
 13/13 NTBS ***** válasza:
Reális cél, megfelelő időbeosztás. Jó terv
2022. márc. 7. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!