165 cm es 67 kg vagyok, mennyit kellen-e lefogynom?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:37
1/8 anonim válasza:
Ha félmeztelenűl belenézel a tükörbe akkor megvagy elégedve a testalkatodda?
A nehézsúlyu testépytőkön nagyon kevés zsír van mégis 120-105kg a súlyuk.
A tükör a barátotd nem a mérleg.
Testömeg indexet beirod a google-ba és kiszámolod,menyinek kellene lenned.
2/8 anonim válasza:
Előző válaszolónál a pont:) Amikor én ennyi kg voltam, nagyon jól néztem ki:):):)
3/8 anonim válasza:
Én 166 centivel 58 kilósan vagyok a legjobb formában. Szóval olyan 10 kiló lehet, hogy elmenne. De voltam már 66 kiló is, én nem éreztem úgy jól magam, de akkor se voltam olyan borzasztó kövér.
4/8 anonim válasza:
Én régebben ugyanennyi centi, és kg voltam, de azóta fogytam 15 kg-ot, és még nem vagyok megelégedve, így hajtok az 49-50 kg-ra, most 52 vagyok 165 cm-hez... :) De ez én vagyok, én így érzem jól magam, de te te vagy,így ahogy jól érzed magad, annyi kg legyél! :)
5/8 anonim válasza:
En pont ennyi vagyok, es minimum 60ra szeretnek lemenni, de az 58 az alomsuly.
6/8 A kérdező kommentje:
En legalabb 55 kg szeretnek lenni. Milyen dietat valasszak? Nektek mi volt jo?
2013. okt. 7. 16:50
7/8 anonim válasza:
Kovezzetek meg, de nekem a paleo. Elegge megoszlanak a velemenyek vele kapcsolatban, de nekem bevalt, tenyleg lefogytam es minden nyavalyam elmult tole. Persze ami az egyik embernek jo, a masiknak lehet hogy nem. Szoval csak egy otlet volt. Mondjuk ez nem dieta, inkabb eletmod, szoval nem allhatsz neki ugy, hogy a most csinalom ket honapig, utana meg abbahagyom. Ilyen modon sima jojodieta. Bocs az ekezetek miatt, kulfoldrol irok.
8/8 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok: szerintem attól is függ, hogy milyen nehezek az ember csontjai. Én 58 kg-val úgy néztem ki, mint egy afrikai éhező. (165 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!