Ennyit kellene fogynom, ez vajon sok időbe telik?
Figyelt kérdés
29f 190cm és 102kg vagyok. 12 kilót szeretnék fogyni.
A vicces az, hogy a testem vékony (lenne) csak beleszépít a dologba, hogy az összes plusz zsir a hasam és derekam körül gyűlt össze.
Az is igaz, hogy nagyon sokat ettem a múltban (mindenféle tészta, ch stb) a kalóriát lecsökkentettem, de mellette edzek is saját testsúlyos edzések, és heti 2 kardió. ( ezek egy héten 150 perc kB).
Nem értem, hogy lehet ezt kibirni, ha csak edzéssel ellehetne intézni sokkal jobb lenne, azt komolyan mondom jobban bírom.
2022. márc. 6. 10:47
1/13 anonim válasza:
Ez 4 hónap alatt nagyon kényelmesen kivitelezhető fogyás.
2/13 anonim válasza:
2.5 éve fogyok aktívan (volt is miből). Bele kell szokni, az élet része kell legyen az egészséges étkezés és az edzés. Pont ugyanannxira alap mint hogy minden reggel fogatmos az ember
3/13 A kérdező kommentje:
Miért vagyok folyton éhes, ha pedig az egészséges fogyashoz elegendő mennyiséget viszem be? Szűkül a gyomor vagy micsoda
2022. márc. 6. 10:50
4/13 anonim válasza:
Miért, mennyi kalóriát viszel be? És úgy konkrétan miket eszel?
5/13 anonim válasza:
Azért vagy éhes mert jó kalóriamennyiseget viszel be csak rossz összetevőkből. Gabonák tk kenyér, sok zöldség, rostdús étkezésy hüvelyesek, nagy reggeli mind megvan?
6/13 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. márc. 6. 12:00
8/13 A kérdező kommentje:
2500
2022. márc. 6. 13:14
9/13 A kérdező kommentje:
Túró, sajt, zabkása-zabpehely, saláta keverék, csirkemell, tojás, hal. Ezek különféle összeállításai vannak a napi étlapon
2022. márc. 6. 13:18
10/13 anonim válasza:
Ha szar kajákat ettél előtte akkor ahhoz szokott hozzá a szervezeted, a normális kaják ehhez képest jóval kevésbé ízesek.
Egyél olyan ételeket aminek éhség gátló hatása van pl krumpli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!