Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki így diétázik mint én?

Van aki így diétázik mint én?

Figyelt kérdés
Kevesebbet eszek, 1ramm fehérje megvan kilónként, kerülöm a finomlisztet és a cukrot és ennyi?

2022. márc. 1. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez pont olyan, mintha összefoglaltál volna egy femina.hu cikket.

Hajrá bajnok, csak így tovább! Kitartóan!

2022. márc. 1. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem dieta
2022. márc. 1. 17:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd 3 hónap múlva megírom, hogy változott e valami
2022. márc. 1. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Juj, nagyon izgulok! Írj majd! Szurkolok! Puszi!
2022. márc. 1. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ez önmagában "kevés "hogy kevesebbet eszel...nagyon nem mindegy hogy mit eszel,és mennyit.

Én ezt úgy oldottam meg hogy általában azt ebédelek amit főzök (kivéve ha tésztás vagy valami ultra zsíros kaja) de csak egy kis adagot.(pl borsófozelek)A nap többi részében van lassan felszívódó ch,fehérje,zöldségek gyümölcsök.

Napi 5 étkezés 3 óránként én pl 8,11,14,17,20 óra így eszem.Este má kerüld a szénhidrátot,vagy ha nagyon azt akarsz enni akkor lassan felszívódót válassz.

1hónapja csinálom, -5.5 kg.

2022. márc. 1. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Előző vagyok. Teljesen iktatsd ki a fehér lisztes dolgokat,cukros édes ételeket nasikat,cukros üdítőket.Helyette ásványvíz.

Napi 2,5-3 liter.

Így fog sikerülni.

2022. márc. 1. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
1 gramm feherje keves, foleg dietaba. Ha mazlid van es kevesebbet viszel be akkor fogyhatsz igyis. De nem vmi hatekony... 5x jobb eredmenyt ernel el rendes etrenddel meg edzestervvel.
2022. márc. 1. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Most miért pontoztatok le?? Nem azt írtam h csak ásványvizet igyon..

Hanem azt h 1 szelet fehér kenyér helyett megehet pl 2 szelet pur-pur kenyeret.Vagy nasiképp vágjon össze gyümölcsöket és öntsön rá egy kis natur joghurtot.En eddig utaltam a natur joghurtot,igy hatarozottan finom hogy van benne gyümölcs.

Így gondoltam,lehet enni csak egészségesen,és akkor menni fog.

Mindennap próbáld megtervezni hogy miket fogsz enni.Ha kevésnek érzed amit ettél igyal utanna egy nap pohár vizet.Teltség érzeted lesz.

2022. márc. 1. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Én januar 10en kezdtem hasonlokepp. Semmi feherliszt, cukros udito, teszta.

Neha eszek rizst amugy tk kenyer, hal, csirkemell, sutoben keszult etelek olaj nelkul pl halrud nuggets

96.6rol indultam, ma 86.6 voltam

2022. márc. 1. 23:24
 10/11 anonim válasza:
59%
Kezdesnek eleg annak, aki kolan es mekis kajan el. :) Aki kicsot egeszsegtudatosabban el, annak nem felteltlenul
2022. márc. 1. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!