Az átlag gyúrós nem diétázik soha?
Én pont hogy inkább azt veszem észre, hogy túl sokan túl hamar akarnának diétázni. Főleg azok a viszonylag kezdők (max pár évesek), akik nem vékony, hanem kövér alkatból kezdték a testépítést, mert nekik az is volt az egyik eredeti cél, hogy kevesebbet mutasson a mérleg.
Diétát simán elég csak pár évente tartani, nem kell állandóan a kinézet miatt aggódni, a legelső diétát a testépítés, tömegnövelés elkezdése után meg aztán tök felesleges még egy jó darabig. Pl bírom, hogy megkérdezi a 180 cm 80 kilós, vagy a 190 cm 90 kilós, hogy neki kell-e már diétázni, mikor diétázhat, meg ilyenek, közben még egy rendes, pár éves munkával kiváltható alapizomzatot sem sikerült felépítenie még.
Honnan vetted, hogy mindenki mindig tömegel? Vagy ezt nem értem.
És attól, hogy valakinek magas tzs-je van, még lehet nagyon erős, ezt sem tudom, honnan vetted...
- De lehet egész évben top formában lenni.
- A diéta kifejezetten az esztétikumra hajaz. Attól még hogy valaki szeret enni még nem lesz kevésbé "gyúrós".
- A "görögdinnye has" bizony sokszor böszme erőt takar a kondikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!