Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék változtatni, de nem...

Szeretnék változtatni, de nem vagyok biztos benne, hogy mi volna jó? 16 éves vagyok és 92 kg.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 92 kg. Két dolgot szeretnék kérdezni. Szerintetek nekem mennyi az ideális testsúlyom és hogy mit csináljak, milyen módszert válasszak? Annyi van és én tanácstalan vagyok.
2010. szept. 11. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Nincsen ideális testsúly, mindenkinek más az erőnléti állapota.

2. Olvass utána az interneten: [link]

2010. szept. 11. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
cm?
2010. szept. 11. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:
ja, igen, bocsánat. 179 cm vagyok :)
2010. szept. 11. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs ideális testsúly.Ideális testzsír% van.

A te ideális testzsírod 16 évesen,olyan 20% körüli.

[link]

Mit csinálj?Fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot napi 1g/tskg-ra.Ne egyből,fokozatosan.

2010. szept. 12. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja,várjál!Ha fiú vagy akkor 10%-15% az ideális ennyi idősen.

És ez a kalkulátor kell neked,nem az előző.

[link]

2010. szept. 12. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Én így csinálom: megtervezem este, hogy másnap mikor mit és mennyit eszek. Leírom egy papírra hogy pl.:

Reggeli: 3 db főtt tojás+1 kis kefír

Ebéd: fél tányér leves, fél tányér párolt zöldség, egy sült csirke comb

Uzsonna: 1 alma

Vacsora: 1 bögre tej

Ez csak egy minta, nekem bejött! Kirakod a hűtőre, és mivel agyban dől el minden, hidd el működni fog! Én képes voltam egész nap zabálni, de így van egy kontroll, hiszen előírtam mit és mennyit szabad, és kibírom! Hihetetlen! Ez miért nem jutott hamarabb eszembe...A paletta nagyon széles, lényeg hogy változatos legyen. De hidd el az agyadat igy át tudod programozni, és szuperul fogod érezni magad, ha már 2 napot így végigcsináltál! Sok sikert!

2010. szept. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!