170 centi magassághoz 56 kiló kevés lenne?
Figyelt kérdés
Ennyi lenne a fogyási célom2022. febr. 16. 20:32
11/27 anonim válasza:
#9 mégis hogy lenne a normál szint felső hányadában 64 kilóval? Az 22.15 BMI, gyakorlatilag kb. az ideális tömege (izomtömeg, zsírtömeg, stb. más kérdés).
Kérdező, megfelelőnek tűnik a súlyod, de ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor sportolj egy kicsit többet és figyelj az étkezésedre.
12/27 anonim válasza:
18.5-24.99 normál, így a 22.15 a felső tartományban van. Ezért nem ajánlott híznia. Fogynia pedig szabad.
13/27 anonim válasza:
Ne beszéljünk le valakit a fogyásról, ha jobban tetszene úgy önmagának.
14/27 bbenjoe válasza:
Nem az a duma, hogy a magasságodból (cm) kivonva százat, kapod meg az ideális testsúlyod? Ez kamu lenne?
15/27 anonim válasza:
#14: Férfiaknál igaz, de ott is csak ha van egy kis izom rajta, különben kicsit elhízott lesz az illető. Egy nőnél, aki ha alapból is vékonyabb felépítésű, simán lehet hogy a -100 érték mellett elhízottnak számít. Én ilyen vagyok, 168 cm, mikor 68 kg voltam, akkor markolható "úszógumim" volt. 52 kg körül vagyok mostanában, ez az ideális nálam, kellően sovány, még nem látszódnak ki a bordáim (az úgy 45 kg körül van (voltam annyi is)).
16/27 anonim válasza:
Én 166 cm-hez vagyok 50 kg. Fogyni nem szeretnék, de nem gondolom, hogy kevés lenne a súlyom és mások szerint sem, hanem pont jó. Szerintem 170 cm-hez nem kevés az 56 kg.
19/27 anonim válasza:
168 cm vagyok és 55 kg. Ez a vékony kategória. 42 éves vagyok ennyi a súlyom gimi óta, két szülés után sem kellett fogyózni. Sztem az életmód és étkezés kiadja a súlyodat. Ha egészséges vagy, nem is kell fogyóznod. Aludj többet egy hónapig és rendesen egyél napi háromszor plusz gyümölcs. Ha nem autóval mész mindenhová, már ettől fogysz. Látom, mekkora adagokat esznek a kollégák, plusz a fiókból nassolnak nap közben, de fogyóznak 😃. Ha akkora adagot eszel, hogy a tányér 3/4-ét lepi, az nem sok. Enni kell, mert leáll az anyagcsere. Sok sikert!
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2022. febr. 17. 08:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!