Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50 feletti hasi hízásra...

50 feletti hasi hízásra milyen diétát vagy sportot javasoltok?

Figyelt kérdés
50 múltam és ülő munkát végzek. Van egy kis pajzsmirigy alulműködésem is..Az utóbbi fél évben feljött szép lassan kb 8- kg de csak a hasamon veszem észre. Rendszeresen jógázom, (heti 3-5 alkalom) figyelve a kényes részek átmozgatására de semmi. Valaki javasolta a taposógépet..azt még nem próbáltam...Próbálok az étkezésre is odafigyelni....valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata. köszönöm előre is!!!
2022. febr. 14. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ketogén diéta és célzott sportolás. Én jelenleg centikben mérem a fogyásom, 1 hónap alatt nagy lett rám az eddig feszülő kabátom.
2022. febr. 15. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

A ketogén diéta egy hozzánemértőnek, aki sosem számolt kalóriát, makrót, nem diétázott, horror.

Kb bármivel könnyebben lehet fogyni, mint ketóval, borzasztó macerás.

2022. febr. 15. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
12: valamit nagyon benéztél, mert nem kell a ketoban semmit sem számolni! 1 hónapja ketozók, latható és mérhető a változás és nem számoltam semmit.
2022. febr. 15. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Én néztem be :D És mégis, hogy tartod be, hogy se a 30-40 gramm ch-t ne lépd túl naponta, se a fehérje aránya ne legyen túl sok, a zsírhoz képest? Mert az ugyanúgy kidob a ketózisból.

Ha ezt nem számolod, akkor az valszeg nem ketó, csak lowcarb.

2022. febr. 15. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!