50 feletti hasi hízásra milyen diétát vagy sportot javasoltok?
Figyelt kérdés
50 múltam és ülő munkát végzek. Van egy kis pajzsmirigy alulműködésem is..Az utóbbi fél évben feljött szép lassan kb 8- kg de csak a hasamon veszem észre. Rendszeresen jógázom, (heti 3-5 alkalom) figyelve a kényes részek átmozgatására de semmi. Valaki javasolta a taposógépet..azt még nem próbáltam...Próbálok az étkezésre is odafigyelni....valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata. köszönöm előre is!!!2022. febr. 14. 10:37
11/14 anonim válasza:
Ketogén diéta és célzott sportolás. Én jelenleg centikben mérem a fogyásom, 1 hónap alatt nagy lett rám az eddig feszülő kabátom.
12/14 anonim válasza:
A ketogén diéta egy hozzánemértőnek, aki sosem számolt kalóriát, makrót, nem diétázott, horror.
Kb bármivel könnyebben lehet fogyni, mint ketóval, borzasztó macerás.
13/14 anonim válasza:
12: valamit nagyon benéztél, mert nem kell a ketoban semmit sem számolni! 1 hónapja ketozók, latható és mérhető a változás és nem számoltam semmit.
14/14 anonim válasza:
Én néztem be :D És mégis, hogy tartod be, hogy se a 30-40 gramm ch-t ne lépd túl naponta, se a fehérje aránya ne legyen túl sok, a zsírhoz képest? Mert az ugyanúgy kidob a ketózisból.
Ha ezt nem számolod, akkor az valszeg nem ketó, csak lowcarb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!