Milyen diétás reggeliket javasoltok?
Figyelt kérdés
Az ebédet és a vacsorát megoldom de a reggeli az elég nehéz.Mégsem ehetek mindennap rántottát!Kenyér cukor kizárva.2021. febr. 18. 09:51
1/5 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Mûzlis joghurtot tudom javasolni! Nincs benne sok kalòria! Minden jòt!
2/5 anonim válasza:
Zabkása/müzli/granola.
Túró édesen vagy sósan.
Szendvics tk kenyérből.
Én szoktam diétás sütit sütni pl banános-zabos muffin és azt eszem.
De nem tudjuk milyen diétát követsz, így nehéz tanácsot adni.
3/5 anonim válasza:
Az én kedvenc fogyókúrás reggelim a zabkása😊
Vagy ha éhgyomorra edzek és nem kívánok utána reggelit, akkor egy adag fehérjét szoktam inni😁
4/5 anonim válasza:
Nekem is a zabkása! Tök egyszerűen csinálom, nagy adag és kb 200kcal.
5-6 ek zabpehely, 1 evőkanál kakaópor, egy kis chia mag..felforralt vizet ráöntök érzésre és elkeverem. Egy pár csepp édesítő, és nagyon finom.. Ha kakaópor nélkül akarod akkor is teljesen jó, egy kis fahéjjal.
5/5 anonim válasza:
4 es vagyok..Ja és ez engem kb délig eltelít ha 8körül eszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!