Kisebb diétás időszakom alatt milyen fehérjedús ételt tudnék magammal vinni munkába?
Figyelt kérdés
Sajtos szendvicset vittem eddig párizsival magammal, de úgy vettem észre, így, hogy csak este eszem a nap folyamán fő ételt, elkezdtem izomból veszíteni. Fizikai munkám nagyon sok gyaloglással jár, ilyen napi 15-20 kilóméterrel is. A melegben milyen ételt vihetnék magammal, hogy megfelelő legyen a szervezetem egész napos fehérjeellátottsága?
Van valami ötletetek, hogy a szendvics mellé mit lenne érdemes vinnem? Az étel egész nap szatyorban lenne. Pl. tonhalat vigyek a szendvics mellé?
Mit javasoltok?
35/F
2020. aug. 22. 13:38
2/5 anonim válasza:
Azt megteheted, hogy veszel 1 zárható kulacsot, és raksz bele 1 kanál fehérje port, és amikor meg akarod inni, csak öntesz rá vizet (gondolom van csap valahol a munkahelyeden), összerázod, és máris kész 1 kiadós adag fehérje. Egyébként ahogy az első mondja, sok boltban árulnak olyan szendvicseket amikben jókora darab rántott hús van, pl. a lipóti pékségben, egész normális áron. Esetleg vegyél olyat, vagy készíts otthon...?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, maradt a tonhal lehetőségnek és a főtt csirkecomb külön kis műanyag edénybe és mellé teljes kiőrlésű rozskenyér zöldséggel.
2020. aug. 23. 16:12
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy fehérjedúsan táplálkozol, az izmok tovább épülnek lefele. Ennek két oka van. Az egyik a férfiak természetes és korral járó izomvesztése, illetve az izmaid elhanyagolása. Tudod, a természet rendje, hogy amit nem használunk, az leépül.
5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen heti 4 edzés mellett szólt a kérdés, azt lehet lehagytam. Amúgy teljesen jól mondod utolsó válaszoló.
2020. aug. 28. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!