Tömegnövelő diétás ételrendelésre van lehetőség Budapesten?
Nagyon vékony vagyok, évek óta zavar, férfi vagyok. Nem akarom magam kigyúrni, csak szeretnék egészségesre hízni, ezzel csak arra célzok, hogy nem testépítőnek készülök.
Többször is próbáltam már hízni, de nagyon nehezen megy. Rettentően hányingerem volt egésznap, csak úgy sikerült egy két kiló, hogy rengeteget ettem, főleg csirke rizst, és nyomattam a fehérjét. Sajna 2-3 hónap után már nem bírtam az állandó hányingert, így abba hagytam, kb. két alatt vissza is fogytam az álandómra. Ha kellően változatosan táplálkozom, nincs hányingerem, akkor sokat tudok enni, akár egész nap, de nincs mindig időm és energiám kitalálni, hogy mihez van épp kedvem, illetve elkészíteni. A tömeggyártott csirkétől is kifejezetten rosszul vagyok már, ami eleve lefelezi kb. az ételeket, mellesleg meg pont azt kéne ennem.
Ezért szeretnék rendelni, de mindenhol kalóriaszegény fogyókúrás étrendek vannak, ahol meg nem, az 250 000 egy teljes hónap.
Ezek mellett még milyen vitaminokat/anyagokat kell bevinnem a szervezetembe (természetesen egészséges dolgokra gondolok), amik segíthetik a hízást?
Hány éves vagy? A korral előrehaladva valószínűleg nőni fog a súlyod.
Sportolj, azzal izom biztosan rakódni fog rád.
Béres csepp állítólag növeli az étvágyat.
Egyébként nem azt mondom, hogy minden nap, de néha napján egyél szemetet: meki, kfc, pizza. Néhány hónap alatt szép gömbölyű leszel. Csúnya, aki sovány :D
Mikor nagyban több éve edzettem voltam 72 kilo. Az úristenért sem ment feljebb. Eltelt 3-4 év, nem edzek és random feljött 25 kilo.
Persze bem akartam, de jött.
Ugyhogy felejtsf el ezt a rendelést mert csak a kiadásod fog hízni!
Attól, hogy nálatok van valahogy, nem biztos, hogy nálam is úgy működik, nem arra vonatkozott a kérdésem, hogy mindenki írja le, mi történt vele.
25 vagyok, szellemi ülőmunkát végzek, most nem sportoltam, de mikor sportoltam sem híztam. Kb 14. éves korom óta fix 55kg vagyok (180cm). Ez soha nem változott kivéve azt az egyszeri alkalmat amikor keményen és szigorúan csináltam.
Étkezés terén volt mindenféle időszakom, rengeteg nasi, éjfélkor kolbász, neki, burgerek, pizzák, tészták tényleg semmi nem segített, csak mikor napi 3500 kalória körül vittem be, S éjjel nappal nyomtam a shaket, a banánt, csirkét, halat, rizst. De az a baj, én kétszer egymás után nem tudom ugyanazt megenni.
Hát nem tudom mit kellene.
Egy biztos, bioteches szarokat tömegnövelő, étrend kiegészítőket hanyagold.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!