Yazzioval szeretnék fogyni. Ez így nem veszélyes??
Yazzio alkalmazással kezdtem, ma a második nap. Az alkalmazasba bírtam a korom, kilom, stb.
És 1500 kcl rá állította be az app amit ehetek. Viszont a minimum kcl amit ell kell fogyasztani ahhoz hogy megmaradj úgymond, az is kb ennyi. Szóval nem kevés? Viszont én alapból keveset eszek, a nasi az amitől nagy a napi kcl-ám és amitől kicsit duci vagyok. Tegnap pl 1300valami kcl ettem, ma 1200 valami, és nem vagyok éhes! De veszélyes úgymond ennyit enni CSAK? Hisz a minimum alatt van. De közben meg nem kellene több. Vagy akkor egyek még meg pár kcl hogy kijojjon az 1500 legalább: D ?mármint ha nem vagyok éhes akkor is baj hogy ennyit eszek?
Kérlek az írjon aki ért hozzá, és nem kérek olyan kommenteket hogy minek akarok lefogyni meg csak fogadjam el magam meg ilyenek, ezt már megkaptam más kerdeseknel és kösz ez nem kell.
Köszönöm a segítségét mindenkinek.

Nem veszélyes, reális lehet az 1500 kcl, viszont a szénhidrát-fehérje aránya az, ami nem mindegy. Kerüld a cukrokat, a fehér lisztet, a köret mennyiségét csökkentsd és a fehérjéét növeld - csinálhatod azt is, hogy a csirke mellé salátát eszel, ez lassan telít el, de így több húst eszel és tudod tartani ezt a kalóriát. Ha több napon keresztül túl keveset viszel be, akkor fennáll a rizikója, hogy a szervezet vészüzemmódba kapcsol és elkezd raktározni -nem mozdulnak a kilók. Aztán ha egyszer váratlanul többet eszel, azonnal elraktároz mindent, visszahízol.
Szóval, ha nem megy az étkezéssel, nem bírsz fehérjetöbbletet és szénhidrátcsökkentést csinálni, akkor fehérjeport kell inni. (Tudom, nehéz, én is így vagyok).

163 cm vagyok, 68kg , és 16
Bár szerencsére nagyon arányosan oszlik el a zsír és nem nézek ki annyira durván mint ahogy a 68kg hallatszik. 58 ra szeretnék kb fogyni, ilyen zsir% meg mindenféle kalkulátoroknal ezt adta ki hogy ez lenne az ideális. Bár nem a szám számít , lehet ennél kevesebb vagy épp több kiló - kéne hogy tetszen az eredmény. De nagyjából ennyj

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!