Mi tudtok a lúgositó diétáról? Tényleg megér havi 20 ezer ft-ot?
mi a 20 ezer benne?
azt tudom, hogy pokhrtiuet monika (nem tudom kimondani a nevet, a jatszunkmá' jatszunkmá nő, meg kulon okos beszelgetoshowja is van vagy mi) ezzel fogyott le egy 20 kilót, hogy amellett nem csinalt semmit.
Ez a PH csoda por és lötty a lusta emberek "csodaszere", ha valóban lúgosítani akarod a szervezeted és MÉREGTELENÍTENI, akkor az a legjobb ha átállsz a teljes növényi étrendre, elhagysz minden finomított és állati eredetű élelmiszert, a napi táplálékod min. 50-60 % -a nyers gyümölcsből és zöldségből származik. Persze ezt beetetni az emberekkel nem hozna nagy népszerűséget. Én viszont a gyakorlatról és tapasztalatból beszélek.
(jelenleg nyersevő vagyok, azaz csak gyümölcs, nyers zöldségek és kevés olajos mag)
Az 50 %-os nyers étrend minimum, az nagyon jó!
Nem kell külön 20 ezer, sőt még kevesebbet fogsz költeni, mint eddig. Vízből meg igyál természetesen lúgos ásványvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!