Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi tudtok a lúgositó diétáról?...

Mi tudtok a lúgositó diétáról? Tényleg megér havi 20 ezer ft-ot?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 05:46
 1/7 anonim ***** válasza:

mi a 20 ezer benne?

azt tudom, hogy pokhrtiuet monika (nem tudom kimondani a nevet, a jatszunkmá' jatszunkmá nő, meg kulon okos beszelgetoshowja is van vagy mi) ezzel fogyott le egy 20 kilót, hogy amellett nem csinalt semmit.

2008. dec. 16. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
pokrivtsák mónik
2008. dec. 16. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
a
2008. dec. 16. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy baromság ahogy van, csak arra jó, hoyg kilopják a pénzed, nem véletlenül kerül 20 ezerbe. De SEMMI tudományos alapja nincs, sőt triviális baromság. Kb olyan ez, mint az instant vízport, amit csapvízben kell felhígítani, és akkor hű de jó nekünk. Sima átverés.
2008. dec. 18. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
maga a lugosító diéta jó, de annak aki savas. jah és a porok átverések. lugosító étrendet kell folytatni. ha érdekel bővebben írj.
2008. dec. 18. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a PH csoda por és lötty a lusta emberek "csodaszere", ha valóban lúgosítani akarod a szervezeted és MÉREGTELENÍTENI, akkor az a legjobb ha átállsz a teljes növényi étrendre, elhagysz minden finomított és állati eredetű élelmiszert, a napi táplálékod min. 50-60 % -a nyers gyümölcsből és zöldségből származik. Persze ezt beetetni az emberekkel nem hozna nagy népszerűséget. Én viszont a gyakorlatról és tapasztalatból beszélek.

(jelenleg nyersevő vagyok, azaz csak gyümölcs, nyers zöldségek és kevés olajos mag)

2008. dec. 21. 15:14
 7/7 anonim válasza:

Az 50 %-os nyers étrend minimum, az nagyon jó!

Nem kell külön 20 ezer, sőt még kevesebbet fogsz költeni, mint eddig. Vízből meg igyál természetesen lúgos ásványvizet.

2010. szept. 25. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!