Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen a lányon vannak + kilók...

Ezen a lányon vannak + kilók vagy ilyen a testalkata?

Figyelt kérdés

Ilyen alakot szeretnék, viszont én ennek az ellentétét kaptam.. inkább izmokból tevődik össze a testem, gondoltam ha hízok lehetne ilyen alakom, de nem tudom.. ha alapból nem ez a testalkatom..

[link]

Viszont érdekelne hogy szerintetek ezen a lányon vannak + kilók?

2022. febr. 10. 16:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
40%

Hűű.. látom valakiknek nagyon nem tetszik a 19. válaszom. 😂🤔

Nem hiába, hisz egyre kövérebb a magyar társadalom és persze, hogy nem tetszik egyeseknek, ha a szemébe mondják az igazat.

Nem a csontkollekcióra kell törekedni, hanem, amit a 20-as is írt.

Mozgásban az élet.

2022. febr. 11. 09:36
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
Milyen kérdés ez egyáltalán, hogy vannak-e rajta + kilók? Ránézek és bárhol látok. Ha ezt valaki nem látja ott gondok vannak. Más kérdés, hogy valakinek tetszik-e. Nekem egyébként nem. Nem mondom, hogy borzalmas alak, de nem az én ízlésem. Egyszerűen túl vastag. Szimplán vékony az, amit szépnek találok. Lehet kicsit sportosabb is, de attól még vékony és nem túl izmos. Az, hogy akarsz-e hízni kérdező, az a te dolgod. A cél, ami miatt szeretnél változattni nem mindegy, mert ha párkeresés miatt, akkor hidd el nem az alakod a gond (bár nem tudni pontosan miként is nézel ki)
2022. febr. 11. 12:52
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

1) Miért szeretnél ilyen alakot?

2) Azt írtad izmos vagy, örülj neki, már is jobban nézel ki mint ez a csaj :)

3) Ha "hízni" akarsz, akkor az legyen minőségi hízás és ne zsírt, hanem izmot akarj felszedni

4) Nem tudjuk milyen a genetikád, pontosan ugyanilyen alakot nem biztos hogy el tudnál érni (ne is akarj :D)

2022. febr. 11. 12:58
 24/27 anonim ***** válasza:
67%
Bőven van rajta felesleg, csak éppen ez a nő direkt lepózolja magáról.
2022. febr. 11. 13:42
 25/27 anonim válasza:
35%
Én nem látok rajta pluszkilót, jól néz ki, egyik testrésze sem előnytelen
2022. febr. 11. 22:47
 26/27 NTBS ***** válasza:
46%
Ilyen a testalkata. Hogy van-e rajta plusz kiló azt neki kell eldönteni.Lehet, hogy néhány kilót leadna, de melyik nő nem gondol életében egyszer a fogyókúrára.
2022. febr. 11. 23:54
 27/27 anonim ***** válasza:
47%
Nekem személy szerint tetszik. Ennyi husi nem árt, de ízlések és pofonok. 29/f
2022. febr. 13. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!