Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkat kérdezem, hogy mit néztek meg egy lányon először? Testalkat? Arc? Stb. Normális és kultúrált válaszokat várok! L/19
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eléggé vékony vagyok (nem vagyok anorexiás, mert enni azt nagyon szeretek, csak nem látszik meg az alakomon, hogy sokat eszek)2018. jan. 6. 00:11
1/7 anonim válasza:
Én először az arcát szoktam megnézni...különösebben a szemét. És őszintén bevallom engem igazábol nem is érdejel a testalkat...hogy egy lánynak van e melle stb.. 15/F :D
3/7 Roflkopter válasza:
Hogy van felöltözve aztán az arcát aztán a testalkatat
4/7 anonim válasza:
Röviden: Ha látok egy csajt (legyen az szép vagy csunya) az egész testaltakot-tetőtől talpig.Természetesen az öltözködéssel együtt,mert én azt gondolom hogy sokat elmond már azis hogy a csaj mit hord magán.
5/7 anonim válasza:
Először az alkatot nézem, ha van a lányon felesleg, túl nagy a melle/feneke, akkor nem is nézem a többi részét, ha viszont itt "megfelelt", akkor következőnek az arcára pillantok rá, ha az is tetszik, akkor már igazából csak a belsőjében lehet hiba.
Nekem tetszik a nagyon vékony alkat, de ha te változtatni szeretnél, akkor változtass, evés mellé edzeni os kezdj el és meglátod, hogy változni fogsz. :)
6/7 anonim válasza:
A legelso dolog amit megnezek az a fulcimpa. Ha abol nincs normalis akkor mek se gondolom a dolgot. 11/f
7/7 anonim válasza:
Küldj képet és megmondom rajtad mit néztem meg először! :)
Egyébként azt ami először felkelti a figyelmem. Ez általában arc, alak (fenék, derék, combok, mell), kéz. Körülbelül ilyen sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!