Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen a lányon vannak + kilók...

Ezen a lányon vannak + kilók vagy ilyen a testalkata?

Figyelt kérdés

Ilyen alakot szeretnék, viszont én ennek az ellentétét kaptam.. inkább izmokból tevődik össze a testem, gondoltam ha hízok lehetne ilyen alakom, de nem tudom.. ha alapból nem ez a testalkatom..

[link]

Viszont érdekelne hogy szerintetek ezen a lányon vannak + kilók?

2022. febr. 10. 16:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Van rajta plusz kiló, de direkt olyan típusú fehérneműt hord és úgy pózol, hogy előnyös legyen (pl lábujjhegyre áll, előredől picit, behúzhatja a hasát stb).
2022. febr. 10. 21:03
 12/27 anonim ***** válasza:
32%

Szerencsés mert minden testrészére arányosan hízik. De egyébként elég sok rajta a felesleg. Látszik a combján, de a karja is nagyon vastag. És nincs jó formája, tehát ez nem izom hanem zsír.

A legtöbb nő elsősorban combra hízik, utána has. Aki szerencsés az legkevésbé hasra, de az ritka. Nem jó ötlet meghízni. Edz inkább segg/comb izmokra és jól fogsz kinézni. A legtöbb férfinak az jön be

2022. febr. 10. 21:11
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem zsíros, a combja és a karja vastag, a melle meg elég kicsi.

Szerintem egy ezt a kinézetet ilyen testalkattal való születessel és némi zabálással lehet elérni.

2022. febr. 10. 21:16
 14/27 anonim ***** válasza:
56%
Komolyan van, aki így akar kinézni? Milyen vastag combja van már...
2022. febr. 10. 21:20
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha kiengedné a hasát és nem nyakig érő alsót venne fel akkor picit máshogy mutatna a kép :D
2022. febr. 10. 22:10
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Van rajta felesleg, miert akarsz igy kinezni? :/ inkabb legyel izmos
2022. febr. 10. 23:00
 17/27 anonim ***** válasza:
44%
Van rajta bőven és szerintem nem is szép. Vékony alak híve vagyok.
2022. febr. 10. 23:11
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
Durva, hogy mennyien vannak belezúgva az XS-es méretű lányokba. “Mer’ egy nő az legyen vékony.”
2022. febr. 11. 05:56
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Az ilyen csaj, mint a képen szereplő, ennyi plusz kg- nál nem fog megállni. Az ilyenek csak hízni és hízni fognak. Ha még gyereket is szülnek, utána borítékolható a minimum 30 kg zsírfelesleg marad rajta, amit úgysem fognak sose leadni.

Sose értettem, hogy minek elhízni. Mi a jó a lötyögő, plöttyedt zsíros és narancsbőrös testen.

(31 éves sportos vékony nő vagyok.)

2022. febr. 11. 06:02
 20/27 anonim ***** válasza:
71%

18as, nem, a nő ne legyen XS.

A nő legyen egeszségesen izmos, nem pedig tohonya és zsíros skinnyfat.

2022. febr. 11. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!