Ezen a lányon vannak + kilók vagy ilyen a testalkata?
Ilyen alakot szeretnék, viszont én ennek az ellentétét kaptam.. inkább izmokból tevődik össze a testem, gondoltam ha hízok lehetne ilyen alakom, de nem tudom.. ha alapból nem ez a testalkatom..
Viszont érdekelne hogy szerintetek ezen a lányon vannak + kilók?
Szerencsés mert minden testrészére arányosan hízik. De egyébként elég sok rajta a felesleg. Látszik a combján, de a karja is nagyon vastag. És nincs jó formája, tehát ez nem izom hanem zsír.
A legtöbb nő elsősorban combra hízik, utána has. Aki szerencsés az legkevésbé hasra, de az ritka. Nem jó ötlet meghízni. Edz inkább segg/comb izmokra és jól fogsz kinézni. A legtöbb férfinak az jön be
Szerintem zsíros, a combja és a karja vastag, a melle meg elég kicsi.
Szerintem egy ezt a kinézetet ilyen testalkattal való születessel és némi zabálással lehet elérni.
Az ilyen csaj, mint a képen szereplő, ennyi plusz kg- nál nem fog megállni. Az ilyenek csak hízni és hízni fognak. Ha még gyereket is szülnek, utána borítékolható a minimum 30 kg zsírfelesleg marad rajta, amit úgysem fognak sose leadni.
Sose értettem, hogy minek elhízni. Mi a jó a lötyögő, plöttyedt zsíros és narancsbőrös testen.
(31 éves sportos vékony nő vagyok.)
18as, nem, a nő ne legyen XS.
A nő legyen egeszségesen izmos, nem pedig tohonya és zsíros skinnyfat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!