Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen testalkat jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 13:34
3/9 anonim válasza:
2-es,ez gyönyörű!*-*
Nek is az ilyen testalkat jön be.
4/9 anonim válasza:
Ne problémázz ezen, mert mindenkinek más. Nekem például a vékony, kis mellű nők jönnek be, de volt pl. egy barátom, aki szóba sem állt a lánnyal, ha nem volt legalább egy mázsa. Pedig vékony srác volt, lehetett vagy 70 kiló vasággyal együtt.
5/9 anonim válasza:
Férfifüggő, illetve életkortól függően is változhat. Nekem régen a nagyon húsos nők jöttek be (tonnadonnák), utána a magasabb, modellalkat, mostanában a vékonyabb, de mégis husis, csinos lányok, akiken van, mit fogni (társam testalkata).
23f
6/9 anonim válasza:
Küld egy képet és meg mondjuk te kinek jössz be! ;)
7/9 anonim válasza:
Csinos, törékeny testalkatú, kis növésű, aranyos, kedves lányok tetszenek, kis popsi, kis csípő, formás cici, hosszú hajú legyen, hajszín, szem szín nem számít, nőiesen öltözködjön de ne legyen kihívó-közönséges, a sminkje is természtes legyen hogy lehessen látni a szép arcát. A törékeny testalkatra szokták mondani hogy kislányos testalkat, végülis ki így ki úgy nevezi, nekem azért az ilyen lányok tetszenek, mert törékenynek tűnnek.
8/9 anonim válasza:
Minél húsosabb. Szeretem a telt lányokat. Kb mint a 2-es hozzászóló idealja, de lehet nagyobb is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!