Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti melyik srácot preferálnátok?
Tegyük fel egy vékony, izmos és egy molettebb is képben vagy leszolított, mind1.
A kb egyformán jóképűek és kedvesek magabiztosak és szimpatikusnak tűnnek számotokra.
A kérdés az lenne, hogy lenne e nálatok előnye a srácnak a testalkata miatt vagy nem ez döntene és ha igen melyik és miért.
Köszi a válaszokat.
Erősen meglepődnék, ha valaki testalkat alapján választana. Persze ne legyünk álszentek, biztosan szívesebben megnéznek egy szálkás izomzattal rendelkező felső testet, de szerintem ez egyfajta bónusz csak.
Amúgy ne haragudj, hogy nem lányként válaszoltam. :D
Engem nem igazán befolyásol az alkat viszont egy tényleg kórosan sovány/durván túlsúlyos sráccal nem biztos hogy összejönnék.De azzal pl semmi baj ha a srác olyan mackósan duci
16L
Ezt így meg nem lehet mondani. Nem ismerem a személyiségüket, és oké, hogy pl. mindegyikük magabiztosak, kedvesek meg minden, de ez nem olyan sokat árul el. :D Szóval hiába rendelkezik valaki ezekkel a tulajdonsággal, az nem feltétlen jelent semmit.
Egyébként nem tudom. Nem a testalkattól függ. Ne legyen kórosan sovány, viszont ne is legyen olyan túlsúlyos, akinek már lassan a lélegzetvétel is nehezére esik. :D
Köszönöm szépen a válaszokat, azt mondjuk nem értem miért kezdtek el likeolni meg dislikeolni amikor mindenkinek a sajat véleményét kérdeztem és ahogy valaki írta valószínűleg tényleg azok pontoznak le akiket inzultált a válasz.
Sajnálom ezeket az emvereket.
Amúgy annyira bírom, hogy ilyenkor is elkezdi mindenki a kiselőadást, hogy “nem a külső számít”. Választani kellett. Olyan mint ha megkérdezte volna, hogy ha választani kéne, hogy almát, körtét, vagy barackot kérsz és elkezdenél arról dumálni, hogy mennyire nem számít neked egy gyümölcs cukortartalma.
Nem a kérdésre válaszoltam de azért zavar kicsit az ilyen szintű terelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!