Ezen a lányon vannak + kilók vagy ilyen a testalkata?
Ilyen alakot szeretnék, viszont én ennek az ellentétét kaptam.. inkább izmokból tevődik össze a testem, gondoltam ha hízok lehetne ilyen alakom, de nem tudom.. ha alapból nem ez a testalkatom..
Viszont érdekelne hogy szerintetek ezen a lányon vannak + kilók?
Alkatilag ilyen testalkat nem létezik, ehez kell jópár plusz kiló.
Másrészt a kép csalós, ha megnézed, nem természetesen áll, hanem kifeszíti magát, hogy a hurkák ne legyenek feltünöek, élöben sokkal jobban látszana, hogy valamennyire már elhízott és a legjobb úton van a kövérség felé.
Van rajta kicsike felesleg de csinos
Szep formas a melle,aranyos a derekvonala,van combja is ami szerintem mutatos
Noi szemmel is jo csaj
5
Azt írtam, alkatilag ilyen formás. Te meg, ilyen "alkatilag nem létezik". Attól, hogy van rajta plusz kiló, ez még a saját testalkata. Ha rajtam lenne annyi plusz kiló, mint rajta, úgy néznék ki mint egy sárgainnye. Semmi forma nem lenne rajtam, mert az én testem soványan és dagadtan is egyben van. Csípő meg körte testalkat engem hírből is elkerül.
A kérdező hiába fog jojózni a súlyával, ha nincs meg hozzá a váll, csípő, derék arányossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!