Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék, és nincs...

Ha fogyni szeretnék, és nincs más lehetőségem 2 pici gyerek mellett (2éves és 4hónapos) csak egy szoba bicigli, akkor azzal melyik testrészemen tudok elérni változást?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy számít e de 181cm vagyok és a felesleg egyenletesen oszlik szét rajtam.
2022. febr. 8. 16:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok nagyjából azzal, hogy csak akkor érek el eredményt, ha a napi megengedett kalória bevitelt nem lépem túl ..

Ez a "ne egyél szénhidrátot" hülyeség, ugyanis a szervezetnek szüksége van arra is.

Csak a kérdésemmel nem voltam tisztában. Köszönöm mindenkinek

2022. febr. 8. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

előzőket megerősítveű

helyi fogyás nicns, tehát ha csak biciklizel (főleg comb) akkor a comb fog kicsit izmosodni, de a kalóriaégető része az nem csak a comb, hanem egyenletesen az egész testről

viszont azt is meg tudom erősíteni, hogy a fogyás 80 százaléka az étkezés. a bicikli tök jó kiegészíteés, heti 2x egy óra tekeréssel már sokat tehetsz az egészségedért és a plusz kalóriaégetésért (az edzőm nekem ilyenkor mindig azt javasolja, hogy ne legyen túl könnyű tekerni, inkább épphogy bírós tempó, de legyen olyan tempó amit 60 percig tudok egyenletesen tartani)

szóval ha rendbe rakod az étkezésed és mellette biciklizzel és ezáltal kalórideficitet érsz el, akkor fogyni fogsz, egyneltesen mindenhonnan

2022. febr. 8. 20:40
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
#6-os Norbi te vagy az??!?
2022. febr. 8. 21:46
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem számít a mozgás. Mármint nem a mozgástól fogsz fogyni, hanem ha minuszba kerülsz a kalóriákkal. Ezt egy szimpla étrenddel is ellehet érni. Ettől független fontos a mozgás is az egészség miatt, de elsősorban nem ez határozza meg a fogyást.
2022. febr. 8. 22:10
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Akkor fogsz fogyni, ha több energiát használsz fel, mint beviszel. Hiába mozogsz, ha ugyanannyit eszel. Nekem egy óra szobabiciklizés -300Kcal. Összevetésként 100 gramm abonett 360 Kcal. Akkor fogok fogyni? Nem. Most sem fogyok, pedig rohangálós fizikai munkát végzek, húszezer alatt sosincs a munkában a lépésszámom, mégsem fogyok, Előtte ülő munkát végeztem. Akkor hogy lehet az, hogy a többlet mozgástól nem kezdtem el fogyni? Úgy, hogy nem csökkentettem a ch bevitelt.
2022. febr. 9. 08:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedre a válasz: mindenhonnan fogysz tőle, ha kalóriadeficitben vagy, és használod a biciklit. Az is lehet, hogy a problémás területről a legutoljára. De azért ne add fel, kindenképpen jobban fogsz kinézni.
2022. febr. 9. 09:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

14# vagyok

Hiába pontoztok le ez az igazság, akár tetszik akár nem 😂

De felőlem szedjétek a fogyi tablettát évekig és csodálkozzatok miért nem fogytok... Talán a femcafen kívűl valami hitelesebb forrást is olvashatnátok. Erre keressetek rá: Kalóriadeficit

Sok szerencsét

2022. febr. 9. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

14#-es 17#-es. Teljesen igazad van és mások is egyetértenének veled, szerintem csak nem fejtetted ki részletesebben és ez miatt félreértették a mondandódat.

És ott a pont a KALÓRIADEFICIT. Hogy ezt úgy éri el az ember, hogy szimplán lecsippent 500 kcal-t a szinten tartó kalóriájából vagy pedig ugyanannyit eszik mint előtte, csak eléget 500-at kb tökmindegy a fogyás szempontjából.

Viszont egészség és esetleg praktikusság szempontjából már nem. Mivel a magasabb kalóriabevitel nagyobb mozgásteret ad, nagyobb eséllyel belehet vinni elégséges tápanyagokat (vitamin ásványianyag stb), fehérjéket illetve sokaknak Pszichológiailag könnyebb lehet az a tudat, hogy többet lehet enni.

2022. febr. 10. 11:31
 19/22 A kérdező kommentje:
És még annyit szeretnék kérdezni, ha már így összegyűltünk :) hogyan kell kiszámolni, mennyi az én megengedett napi kalóriabevitelem?
2022. febr. 10. 16:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Különböző kalkulátorok vannak a neten amelyekkel egy közelítő értéket lehet kapni, de kiszámolni nem lehet, azt ki kell tapasztalni.

Ami általában működni szokott, hogy valamelyik kalkulátorral kiszámolunk egy szinten tartó kalóriát és azt visszük be, majd pedig minden nap lehetőleg ugyanakkor megnézzük a súlyunkat. 1 de inkább 2 hét kell sajnos mire értékelhető eredményt kapunk. Ha közel semmit nem változotta súly, akkor megvan a szinten tartó kalória és ebből ellehet vonni mondjuk 500-at.

Persze lehet azt is csinálni, hogy elhisszük a kalkulátornak amit mond (ha jól visszük be az adatokat egész pontosan elszokta találni), és egyből elveszünk 500-at.

Illetve sokat segíthet még egy lépésszámláló óra, azzal nagyon jól nyomon lehet követni az aktivitásunkat. Én 2500 lépésenként számítok 100 kalóriát.

Nagyon röviden ennyi talán a lényeg, lehetne ezt még részletezni, de túlbonyolítani sem érdemes annak aki csak leszeretni adni pár kilót :)

2022. febr. 10. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!