Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartsak diétát 14 órás...

Hogyan tartsak diétát 14 órás munkarend mellett?

Figyelt kérdés

Vendéglátásban dolgozok és elkezdtem edzeni, a cél egy kis fogyás lenne.

14 órát dolgozok szóval a kardio megvan 😂

Igazából a reggelit nagyon jól ki tudom számolni azt otthon eszem.

Délben kapunk ebédet de az olyan amilyen azt nem nagyon tudom válogatni. Vacsira viszont este 10 kor nem tudom mit kéne enni. Esetleg egy casein megoldás lehet amit muszak végén megiszok?

2022. jan. 31. 15:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Természetesen csak munka napon fogyasztanék caseint, pihi napon rendes étel.
2022. jan. 31. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Hajrá!
2022. jan. 31. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

A munka nem helyettesíti a cardiót, attól hogy elfáradsz a nap végére, még nem igazán számít sokat fogyás szempontjából.

Másrészt számold a kalóriákat, azt meg lehet oldani ilyen esetben is.

Este meg föleg salátaféléket fogyassz túróval vagy sajttal.

2022. jan. 31. 16:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom de vendéglátásban egész nap szaladok szinte arra éretettem 😁
2022. jan. 31. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

A vendéglátásban a munka nagyon is helyettesíti a kardiót. 3 hónapig felszolgáltam, még sosem fogytam annyit egyszerre

Egyébként én úgy oldottam meg, hogy bezártunk ebéd után és akkor vacsi nyitás előtt (6 körül) ettem rendeset amit csomagoltam magamnak

Ha megoldható, készítsd be magadnak zabszeletet vagy fehérjeszeletet amibe műszak közben egyszer egyszer bele tudsz harapni. Vacsira meg 'valami könnyűt' de inkább úgy mondanám hogy keveset

Ha nem tudsz műszak közben egy falatot se enni, akkor a helxedben zárás után ennék egy teljes étkezést.

A másik opció hogy kipróbálod az időszakos böjtöt úgy hogy reggel van az a 6 gagy 8 órás ablak amikor eszel és utána nem. Így reggelire eszel egy nagyobb adag kaját, a személyzeti kosztból is eszel, de mértékkel (vendéglatásban mindenbe tesznek olajat meg rengeteg zsíradékot az ízéért, pl egy borsófőzelékben 3x annyi kalória lehet mint a háziban). És este már nem eszel semmit. Ha jó volt a reggeli, rosttal, zoldseggel akkor nem is leszel ehes

Ha nem megoldható akkor egyél

Ugy is lehet hogy eszel egy nagyobb vacsit este 10kor, gondolom ejfelig ugyse fekszel le. És utána eszel műszaj előtt egy reggelit, kozte meg semmit

Ki kell próbálni mi válik be

(Amúgy meg szerintem a legtobbet azzal tenned ha ebedre dobozolnál, nálunk golt egy testépítő versenyző srác, ő mindig hozott általában csirkét zöldségekkel valamilyen saláta formában (pl főtt quinoával)

2022. jan. 31. 17:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Hàt én is állómunkàt végzek,szeptember óta dolgozok teljes időben,azóta 5kg-t fogytam kis súlyból,pedig kétszer annyit eszek,úgyhogy nem kell azt lebecsülni.Van,hogy húzósabb napokon 20000 lépés is megvan
2022. jan. 31. 17:20
 7/13 grafno ***** válasza:
68%
Keress mast mert ahol 14et dolgozni ott elaszod az eveidet.
2022. jan. 31. 20:53
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Én már próbáltam mindent. Rengeteg mozgás, átgondolt étkezés, kalóriaszámolgatás stb. Folyamatos szenvedés volt, a zsír meg maradt. Mostanában napi egyszer étkezem rendesen és működik. Reggel csak egy tejeskávé, délután egy rendes ebéd, este max egy proteinturmix. Az első néhány nap szenvedés volt, a szervezetem folyamatosan várta a szénhidrátot amit korábban rendszeres időközönként megkapott. Pár nap után viszont belátta hogy nem kap, és ráfanyalodott a zsírra. Az ebédnél arra figyelek, hogy a fehérje és a zsír legyen túlsúlyban a szénhidrátokkal szemben, a kalóriákat nem számolgatom. Egy étkezéssel úgy sem tudok több kalóriát bevinni mint amennyit elégetnék.
2022. febr. 1. 05:10
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Inkább a szénhidrát legyen több, mint a zsír

Hidd el, egy étkezéssel be tudsz vinni több kalóriát mint amennyit elégetesz

2022. febr. 1. 06:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha sok a szénhidrát akkor éhes leszek. Ha megeszek egy tál tésztát, néhány óra múlva majd meghalok az éhségtől.Persze nem mindegy hogy milyen zsír. Nyilván nem a sertészsírra vagy a margarinra gondoltam. Technikailag biztos be tudnék vinni több kalóriát, de a gyakorlatban úgy tűnik mégis kevesebb.

2022. febr. 1. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!