Hogyan tartsak diétát 14 órás munkarend mellett?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozok és elkezdtem edzeni, a cél egy kis fogyás lenne.
14 órát dolgozok szóval a kardio megvan 😂
Igazából a reggelit nagyon jól ki tudom számolni azt otthon eszem.
Délben kapunk ebédet de az olyan amilyen azt nem nagyon tudom válogatni. Vacsira viszont este 10 kor nem tudom mit kéne enni. Esetleg egy casein megoldás lehet amit muszak végén megiszok?
2022. jan. 31. 15:46
11/13 anonim válasza:
Enis vendeglatozok csak en szakacs vagyok igy a kajat konnyen megoldom. Nem vagy nagyon joba vkivel a konyharol? En testepitek am es a gyuros pincercsajnak azt grammolok amit csak szeretne, barmikor. 😀 Vastesok osszefognak
13/13 anonim válasza:
Az elozo helyemen mind az 5 szakacs gyurt meg a pultba is 3an 😀😀 direkt ugy raktuk ossze a csapatot. A kondibol mentunk melozni meg enni ingyen egesz nap 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!