Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyáshoz szeretnék tippeket...

Fogyáshoz szeretnék tippeket kérni. ?

Figyelt kérdés

Milyen ételeket nem ajánlotok?

Illetve a cél az egy hónap alatt 1-1.5kg

Napi mennyi kcal-t vigyek be?(1400?)

Nektek mi vált be?

Bármi tipp jöhet!

2022. febr. 6. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az 1400 kcal szerintem megfelelő. Még annyit hozzá tudnék tenni, hogy minden nap érdemes egy fél órát sétálni, vannak ezek a lépés számláló appok. Ezzel fel óra alatt kb 100 kalóriát el lehet égetni, és ha nem változtatod az étrendetet kb 2 hónap múlva csak ez -1 kilót fog jelenteni a már eleve leadott kilók mellé. Emellett jó kikapcsolódás és relaxáló is, elvégre itt a nyár.

Egyéb kaják amik jók : zabkása, avokádó (tele van egészséges zsírokkal, de csak mértékkel ) csirke, rizs (mértékkel), tojás, brokkoli, sovány húsok, lencse, bab, halak, joghurt, illetve újonnan felfedeztem hogy a Tesco-s tatár beefsteak 100grammonként csak 123 kalóriát tartalmaz, csak 3 g zsírt és 19 g proteint! Elképesztő fitnesz kaja ha esetleg izmot is akarsz építeni. Illetve nekem a diétás kóla is szokott segíteni amikor nagyon kívánok valami édeset.

Sok sikert!

2022. febr. 13. 00:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!