Hogyan fogyókúrázzak úgy hogy nem szeretem sem a gyümölcsöket sem a zöldségeket?
Még a zöldségekkel elvagyok megeszem a kigyouborkat,paradicsomot,lilahagymat,esetleg kevés paprikát de nemtudok bőségesen enni belőle..egyszerűen megérzem pl a narancs állagát a számban és hányingert kapok tőle...
Nemtudom rendesen tartani a diétát nem ehetek állandóan rozskenyeret meg csirkemellet...
Kalóriát próbálom számolni kaloriabazissal de sokszor túl eszem magam sajnos napkozben este meg éhen doglok mert nem fér bele több a napi keretbe...Nagyon szeretnék lefogyni de így hogy nincs meg egy jó dietam sem nem fog menni.A pénztárcám is véges baromi drága minden ami egészséges...
Tudtok esetleg valami megfizetheto diétát amit tartani is tudnék talán?
"Nulldiétával".
Bármit a szádba vehetsz, akár meg is rághatod, csak nem szabad lenyelned.
Minden azaz bármilyen eredmény eléréséért áldozatot kell hozni.
Ha gyümölcsöt nem eszel nem tragédia, én sem, mert érzékeny rá a gyomrom és rosszul leszek, meg többre allergiás is vagyok.
De az hogy zöldségeket alig, szinte semmit sem eszel baromi egészségtelen.
Rengeteg finom zöldség van amit el lehet készíteni. Én hús mellé heti 6x csak zöldségköretet vagy salátát eszem ebédre, imádom őket. Zöldbab egy jó chillis marhapörkölttel, csirkecomb uborkasaláta, sült cukkini fokhagymaborssal snidlinges húsgombóc, káposztaleves sárgarépával pulykahusival ❤️❤️❤️❤️, sült karalábé és zeller halacskával, sült gomba sajttal szalonnával, darálthússal hagymával , különböző nyers saláták. Vegyes, paradicsom, paprika, babcsíra, aww:) stb stb.
Kísérletezz, Tanulj meg fűszerezni meg ilyesmi.
3 éve még a számba se vettem volna karalábét, most meg az egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!