Hogy lehetne úgy fogyókúrázni, hogy nem eszem gyümölcsöt?
Nem kell gyümölcsöt enned. Én néha szoktam, mert szeretem, de nagyon keveset, az életmódomba nemigen fér s nem is esne jól a sok. Ha nem ennék gyümölcsöt, kicsit könnyebb lenne, fogyás szempontjából is, nálam nagyon komolyan akadályozza azt.
Senki nem szereti az összes zöldséget... És? Egyed a többit.
Vitamin pedig nemcsak a zöldségben és a gyümölcsben van, ha már itt tartunk. Akkor nagy bajban lennének a növényt szinte egyáltalán nem evők, főleg a nem nagyon civilizáltak, ha vannak még olyanok.
Simán tudsz fogyókúrázni, válogathatsz is, hogy milyen módszerrel...
CSAK a krumplit? Az nehezít, de nem feltétlenül a fogyásban zavar, hanem ugye a tápanyagbevitel mindennemŰ zöldség nélkül... fogalmam sincs, milyen, én zöldségekre építek nagyon, nem mélyedtem el a témában. Szedj vitamint s ásványi anyagokat, legalábbis olyat, ami az ételeidben nincs elég.
De amúgy nem nagy ügy megenni a zöldségeket, nem is minden ételről ordít, hogy van bennük, bár egy zöldségutáló lehet, hogy mindenből kiérzi...
Eddig sem ettél szinte semmiféle zöldséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!