Mit gondoltok? 160cm,38kg, és 13 éves lány.
Most vagyok 160cm,38kg és 13 éves
Tavaly nyáron voltam 157cm 47 kg.
Akkor (szepptemberben) fogyózni kezdtem
a következő képpen(szeretném ha irnátok kommenteket!!!légyszi)
nos:
reggeli 1 nyolcad zsemle!!(a zsemle aljának a felének a fele az 1 8-ad zsemle)
a suliban 6 óránk volta 3 óra után már rooszul voltam,de nem ettem,az 5.óra előtt mikor már úgy korgott a hasam,h szoritani kellett h ne legyen oan hangos vettem a büfében 1 csokit,ennyi volt a kajám délelőtt,ebédre a sulis menza negyedé ettem utána 2 órát edzésen voltam,majd kb 6 kor hogy ne ájuljak el ettem még 1 csokit majd kb.8kor vacsira 1 db graham kenyeret,nagyon éheztem egész nap,de nem hagytam abba a fogyozást,igy karácsonyra 47kgrol 37lettem ekkor anyum nagyon keményen elbeszélgetett velem és azóta rendesebben eszem,azóta viszek a suliba rendes kaját ebédelek és a többi....szoval most vagyok 160cm 38és fél kg 13évesen,ugye ez nem sok,vagy folytassam azt a fogyokúrát szerintetek?
Miért kell folyton fogyókúráznia annak aki nem is kövér? Teljesen felesleges. Ha az is lennél sem kéne éheztetned magad. Kevesebb cukor, több mozgás és szépen magától is lemennek a kilók...
Az Isten szerelmére!
A húgom 10 centivel alacsonyabb és kb. ugyanennyi, mégsem hurkás...
Ha ez így megy tovább mehetsz szépen a pszichológushoz...
"A húgom 10 centivel alacsonyabb és kb. ugyanennyi, mégsem hurkás... "
Ja csak az a baj, hogy a hurka az a kondíción is múlik. Én láttam már 160 cm-es 65 kg-os nőt is szálkásan. Na erre varjál gombot. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!