Mit gondoltok? 160cm,38kg, és 13 éves lány.
Most vagyok 160cm,38kg és 13 éves
Tavaly nyáron voltam 157cm 47 kg.
Akkor (szepptemberben) fogyózni kezdtem
a következő képpen(szeretném ha irnátok kommenteket!!!légyszi)
nos:
reggeli 1 nyolcad zsemle!!(a zsemle aljának a felének a fele az 1 8-ad zsemle)
a suliban 6 óránk volta 3 óra után már rooszul voltam,de nem ettem,az 5.óra előtt mikor már úgy korgott a hasam,h szoritani kellett h ne legyen oan hangos vettem a büfében 1 csokit,ennyi volt a kajám délelőtt,ebédre a sulis menza negyedé ettem utána 2 órát edzésen voltam,majd kb 6 kor hogy ne ájuljak el ettem még 1 csokit majd kb.8kor vacsira 1 db graham kenyeret,nagyon éheztem egész nap,de nem hagytam abba a fogyozást,igy karácsonyra 47kgrol 37lettem ekkor anyum nagyon keményen elbeszélgetett velem és azóta rendesebben eszem,azóta viszek a suliba rendes kaját ebédelek és a többi....szoval most vagyok 160cm 38és fél kg 13évesen,ugye ez nem sok,vagy folytassam azt a fogyokúrát szerintetek?
Ajjaj, 13 évesen nem kéne ennyire anorexiásnak lenni...
Tavaly nyáron voltál jó súlyban, most is 10-12 kiló rád férne. A fogyókúrád meg...Á, nem is értem. Nekem 1/8 zsömle fél fogamra sem elég. Egy sztenderd étkezésem 16x-szor ennyi és nem vagyok kövér (sőt).
Hallgass anyukádra! Amit itt leírtál, azt semmilyen korban nem szabad megcsinálni, nemhogy ennyire fiatalon, mikor még fejlődésben vagy.
Egyébként hogy jutott eszedbe, hogy helyes ez a fogyókúra? Mással sincs tele a net (ez az oldal is)/női magazinok, minthogy a koplalás nagyon káros, súlyos következményei is lehetnek stb.
Hú, te dagadt állat, húsz kiló felett már hájas disznónak számítasz.
Idióta liba, 13 évesen lehetne annyi eszed hogy nem kezdesz 47 kilósan fogyókúrázni. Ha elvisz a mentő, meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!