Mit szóltok a mai csalónapomhoz? Eláshatom magam egy életre, igaz?
Figyelt kérdés
A reggelim és az ebédem még normális volt, aztán délután ezeket ettem:
1 kakaós csiga
1 Túrós batyu
2 mini mogyorós fánk
4 bolti sós karamellás szelet (szputnyik)
1 tábla csoki
1 doboz (100 gramm) marcipánnal töltött datolya
Ez durván 3000 kalória lehet :(
Pedig re desen eszek, nem koplalok:(
2022. jan. 31. 19:34
11/14 anonim válasza:
A dieta mai neve hala az egnek nem keto, hanem inkabb eletmodvaltas.
Lehet fogyni ketogen dietaval, de nem tul egeszseges es hosszu tavon nem tarthato. Kiveve, ha epilepszias vagy,mert eredetileg arra lett kitalalva.
12/14 anonim válasza:
Azért csalónap mert nem számoljuk mi és mennyi, hanem megesszük ami jólesik, utána bojtolunk 18-20 orat amennyi jolesik hlgy a hormonoknak is jott egyunk, utana meg minden pontosan ugyanugy megy tovabb. Eleve max a fele tud felszivodni ilyen hirtelen mennyisegi es minisegi valtasnal
13/14 anonim válasza:
Ez kész katasztrófa ! Menj el ásót venni az OBI-ba.
14/14 anonim válasza:
11 es. Mi számít hosszú időnek? Az 5 év elég hozzá? Sajnos terhesség után visszahíztam mindent, plusz még többet is. Nekem nem volt miatta semmi bajom. Igaz amikor csináltam azt sem tudtam mit jelent az, hogy keto, meghogy egyáltalán létezik. Saját kútfőből csináltam, és rengeteget fogytam, többet, mint elötte bármelyik más diétával. Szóval mielőtt kijelented, hogy jó vagy nem elötte próbáld ki! Ja, és nem vagyok epilepsziás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!