1 hónap alatt csak 2 kilót fogytam?
Heti 6x járok 1 órát kondiba.
40 perc cardio és 20 perc súlyzós edzés.
Emellett egészségesen étkezem és keveset de a mérleg alig mutatja, holott lenne miből.
97 kg vagyok 163 centihez.
Amit észrevettem,hogy a kabátom feljön rám és több ruhám is ami eddig kicsi volt.
Létezik,hogy sok izom jött fel a lábamra és emiatt nem igazán látszik kilókban a változás?
Leginkább lábra edzek mert nagyon csunyak, viszont már kezd izmosodni ezt észrevettem.
Picit rossz hogy nem nagyon mozdul a mérleg nyelve..:(
Mármint amikor fogyóztam és sportoltam akkor 30 perceket voltam csak kondiban és akkor 70 kilóról 62-re fogytam 1,5 hónap alatt.
Nem értem most mi történik igazából…
Baj,hogy válaszolok a kommentekre?
Ne haragudj de mit ordibálsz?:)
1300-1400 körül.
Ebből aktív kalóriaégetésem 600-700 kcal sporttal minden nap.
Rettenet kevés, a 700 kalóriás edzés mellé.
Más kérdes, hogy mivel égetsz el 700at, nekem az kb közepes futással megállás nelkül másfél óra egyben.
Ezért nem fogysz, megeszel 1300 a-t majd még sportolsz és elégetsz 600-t.
Mond te normális vagy? Miért kell kizsigerelni a szervezeted? Csoda hogy mèg nem hullik a hajad.
Mi lesz ha mondjuk 80 kiló alá kerülsz? Akkor hova csökkented? Fényt eszel majd és oda költözöl a kondi terembe? Nagyon nagyon drasztikus vagy. Banán reggeli? Felkelsz 5 perccel korábban és csinálsz egy szendvicset, vagy este elkészíted. Hidd el ebből az agyament módszeredből baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!