Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatalmas zsírréteg van a...

Hatalmas zsírréteg van a hasamon, hogyan tudnék fogyni? 26/N

Figyelt kérdés

155 centi magas vagyok és 75 kiló. Sajnos a súlyfeleslegem nagy része a hasamon van, szinte állandón terhesnek gondolnak.

Az a gond, hogy rossz a térdem, ezért nem futhatok, ráadásul egy világvégi kis faluban élek, szóval sportlétesítmények sincsenek itt.

Tudom, hogy elsősorban az étrendemmel van baj, de minimálbérből élek egyedül és nincs lehetőségem egészségesebb ételeket venni, mert azok sokkal drágábbak.

Mit tudnék tenni, hogy a hasamról lemenjen a zsír?

2022. jan. 13. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Főzesben gondolkodj, fagyasztott spenót, leárazott idényzöldségek, rizs és hüvelyesek, káposzta lenne az alap, csinálhatsz leveseket is olcsó alapanyagokból. Nyilván 21ezerből nem lehet ugrálni, de az üres tészta akkor sem megoldás.

Ha nincs más lehetőség, egyél, amit tudsz, számold a kalóriákat és sportolj annyit, hogy kompenzálja. A sport ingyen van (illetve lehet ingyen is).

2022. jan. 13. 19:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Felülésezni meg hátizomgyakorlatokat csinálni már elkezdtem pár hete. Viszont sajnos ilyen ugrálós-futkozós dolgokat nem csinálhatok, mert rossz a térdem.

Az a baj, hogy nem igazán van kihez fordulnom tanácsért, mert állami gondozottként nőttem fel, aztán 18 évesen elkerültem ide egy faluba, mert a megyeszékhelyen nem bírnám kifizetni az albérletet, itt viszont főleg idős emberek élnek, akik egyáltalán nem sportolnak és nem törődnek az egészséges életmóddal. Ami az interneten van étrend, az meg mind megfizethetetlen.

2022. jan. 13. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a kalóriabázist használhatod ingyen, kezdd el beírogatni miket eszel egy nap, állíts be valami normál kalóradeficites célt, tájékozódj, mi mennyi merre. A felülés nem fog segíteni, vegyél inkább 2 db súlyzót és csinálj valami otthoni edzést, szintén találsz edzestervet a neten amihez nem kell terembe menni, vagy youtube videós edzés.
2022. jan. 13. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A séta is ingyen van, én a helyedben biztos napi 10 kmt letolnék, ha komolyan gondolnám a fogyást és semmi pénzem nem lenne.
2022. jan. 13. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem reklámozom, de a Teletálnak van olyan menűsora, hogy office menű. Leves, és második féle elég jó mennyiség nem maradsz éhes tőle, viszont laktatós, kalóriaszegény ételek vannak benne. 7150 ft egy egész hétre. Ezt ketté tudod osztani ebéd és vacsora is kijön belőle. Mellé pedig csak némi reggeli kell de nem péksüti, hanem pld túró, főtt tojás ilyesmik. Vagy van olyan, hogy full day menű ami egész napra étkezést biztosít 5 étkezés van benne, de akkor mellette nincs nasika. Mozgásnak pedig a jógát javaslom. JÓGA ÉLETMÓD csatornájá a youtube on.
2022. jan. 13. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nagyon hatékony videó van fent youtube-on, amivel kezdetekben fogyhatsz és izmosodhatsz. Csak példának: pamela reif, vagy fitbyivana. Persze nem egy 10 perces tornától kell várni a csodát, legalább heti szinten 3-4x 1-1,5 órát érdemes mozogni, mellé pedig figyelni az étkezésre.
2022. jan. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!