Hatalmas zsírréteg van a hasamon, hogyan tudnék fogyni? 26/N
155 centi magas vagyok és 75 kiló. Sajnos a súlyfeleslegem nagy része a hasamon van, szinte állandón terhesnek gondolnak.
Az a gond, hogy rossz a térdem, ezért nem futhatok, ráadásul egy világvégi kis faluban élek, szóval sportlétesítmények sincsenek itt.
Tudom, hogy elsősorban az étrendemmel van baj, de minimálbérből élek egyedül és nincs lehetőségem egészségesebb ételeket venni, mert azok sokkal drágábbak.
Mit tudnék tenni, hogy a hasamról lemenjen a zsír?
Főzesben gondolkodj, fagyasztott spenót, leárazott idényzöldségek, rizs és hüvelyesek, káposzta lenne az alap, csinálhatsz leveseket is olcsó alapanyagokból. Nyilván 21ezerből nem lehet ugrálni, de az üres tészta akkor sem megoldás.
Ha nincs más lehetőség, egyél, amit tudsz, számold a kalóriákat és sportolj annyit, hogy kompenzálja. A sport ingyen van (illetve lehet ingyen is).
Felülésezni meg hátizomgyakorlatokat csinálni már elkezdtem pár hete. Viszont sajnos ilyen ugrálós-futkozós dolgokat nem csinálhatok, mert rossz a térdem.
Az a baj, hogy nem igazán van kihez fordulnom tanácsért, mert állami gondozottként nőttem fel, aztán 18 évesen elkerültem ide egy faluba, mert a megyeszékhelyen nem bírnám kifizetni az albérletet, itt viszont főleg idős emberek élnek, akik egyáltalán nem sportolnak és nem törődnek az egészséges életmóddal. Ami az interneten van étrend, az meg mind megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!