Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasi zsírréteget valóban...

A hasi zsírréteget valóban nem lehet leadni testedzés, főleg cardio nélkül? Tapasztalatom (és nem csak az enyém) az, hogy nagyon nehezen megy le!? Mit kéne tenni mégis?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

A fogyáshoz nem szükséges edzeni. Kalóriamínuszban kell lenni, azaz keveset kell enni, és a zsír eltűnik. Elvileg. Kérdés, hogy mennyire akarsz lefogyni. Ha nagyon, akkor gond lesz, mert minél kevesebb a zsírtartalék, annál inkább néz a szervezet más forrás után, nevezetesen annál inkább bontja az izmokat is. Ezt magas fehérjebevitellel, és testedzéssel lehet elkerülni, vagy legalább minimalizálni.

Ha nem edzel, nem eszel sok fehérjét, és a zsírt szinte teljesen el akarod magadról tüntetni, akkor csont és bőr leszel, mert jó eséllyel az izmaid is megfogyatkoznak. Szarul fogsz kinézni, talán meg is betegszel. Tehát a tanácsom, hogy fogyás közben ügyelj a megfelelő mennyiségű fehérjére, és végezz erősítő edzést!

2021. márc. 11. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez alkati dolog is lehet. Én pl hasból- derékból fogyok legelőször. Amúgy homokóra alkatom van. A derék- has tájékomon volt mindig a legkevesebb felesleg, a többi testrészemhez képest.

Lehet, hogy alma alkatú vagy. Édesanyám is az, mindene vékony már, de a hasa az nagyon nehezen megy le. Nem is tartja valószínűnek, hogy sikerül onnan levinni a felesleget.

2021. márc. 11. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokáig azt hittem, hogy ez így van, és hasból nem lehet fogyni kardiózás nélkül. De egy ideje benn vagyok a Kolly Fitness csoportban, ott rendszeresen tesznek ki előtte-utána képeket, a többség csak az étrendet követi, nem edz mellette, és brutális eredmények vannak, 4-5 kiló fogyás mellett -10 centi hasból meg derékból stb...
2021. márc. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!