Tavaly leadtam a súlyfeleslegemet, 163 cm és 66 kiló vagyok. Viszont a hasamon még mindig vastag zsírréteg van. Ezt kivéve normálisan néz ki a testem. Többet kéne fogynom?
Elkezdtem itthon tornázni, de kétlem, hogy az segítene a hasamon. 1400-1500 kalória amit megeszek, ettől stagnál a súlyom.
[link] ezt most így bonyolult leírni, de a testem nagyon hasonló, mint a hölgynek a jobb oldalon, csak vékonyabb combbal, kicsit lazább bőrrel, de, mintha a baloldali képen levő has lenne rajta. Ilyen alakú, nem csak bőr, kemény háj.
Egyszeruen ilyen alkat vagy. Valakinek has, valakinek comb ahol megmarad a zsir gagy ha ugy tetszik, utoljara megy le. Valszev ha tovabb fogynal lemenne. De szerintem nem kell
A masik eshetoseg hogy csak pudmffadsz es amiatt nagy meg van diszkomfort erzeted. Erre a megoldas az ugymond tiszta etkezes. Ha elkerulod a feldolgozott dolgokat
Nem puffadok, a zsír alatt elég lapos a hasam, diszkomfort érzés csak akkor van, amikor a tükörbe nézek :)
4 éve voltam 65 kiló, akkor is volt pici pocakom, de nem volt zavaró, csak, miután meghíztam és lefogytam lett ilyen csúnya.
Mozgásszegény étrend majdnem a fele 800Kcal.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!